Perşembe, Mayıs 13, 2010

Gitme kal bu şehirde..

Bugün öğlene kadar işlerimi zar zor toparlayıp eve geldim. Şimdiden sonra bavul hazırlayacağım. ve evde kalan işleri bitireceğim.Bu gece yola çıkıyorum.Düne kadar işte yoğundum ama bu dün öğlende Gülen'le bir kaçamak yapmamıza engel olmadı.Teknede balık ekmek yedik,Gülen beğendi :) Gülen Burcu için bile hediye hazırlamış :) biz (Burcuyla ikimiz Gülen' e Burcu'nun benim ikiz kardeşim olduğunu söyleyip bana hediye ettiği üç bilekliğin aynısından isteyecektik ama nasıl olduysa Gülen bunu hissedip dün elime bu çanta da Burcu'nun hediyeleri var dediğinde ama bu nasıl olur dedim kendime..Nasıl anladın diye de sordum..? Yani sana numara yapacağımızı :P

Bu fotoğrafı şimdi çekip sıcak sıcak bloğa koyuyorum. Kaktüsüm çiçekten yıkılıyor.. Bu Demirköy'den gelen yılbaşı çiçeğim.. Bununla beraber 4 değişik türde yılbaşı çiçeklerim var. Annemden de pembe getirmiştim. Neyse daha bir sürü güzel bahçe fotoğrafım var ama zamansızlıktan koyamıyorum. Bir soluklandım..Şimdi kalkıp işlere devam edeceğim.
Akşam dokuzdan sonra yoldayım.. Sizi düşüneceğim :) Buraya yazamadıklarımı oradan anlatırım artık düşünce gücüyle..

İstanbuldan görüşmek üzere..

Not: Cumartesi akşamı okul arkadaşlarımla, pazar günü ise sınıf arkadaşlarımla randevum var :) Çoğunu mezun olduktan sonra ilk defa göreceğim. Süper bir keyif bu, eskileri anmak çok güzel olacak :))

Not:2 Belki bir sabah kalkarım İstanbulda Mutfak camında ocakta kaynayan çaydanlığın buharından etraf görünmez ve mutfakcamında "Asortik Krep hoşgeldin :) " yazar keyiflenirim yoksa da yazmayanlar utansın ben ne üzüleyim .. :P

17 yorum:

Adsız dedi ki...

okul arkadaşların mezuniyetten beri seni görmedilerse bayağı şişmanlamış bulacaklar.eyer okuldada şişman değildiysen.Hani epeyidir karşılaşılmayan birine ilk tepki-çok kilo almışsın olurya,sanada-tonlarca kilo almışsın.diyeceklerdir=)bu yinede senin ist.keyfini kaçırmasın.bir dirhem et bin ayıp örter sendede hiç ayıp yok=)
aslı

Paris dedi ki...

Çiçek muhteşem gözüküyor ben saksıda küçücük güle bakamadım soldu :(

Gülen Tezer dedi ki...

Balık ekmek keyfinin yanına eklediğimiz sohbeti şimdiden özledim :) Su gibi git su gibi gel :) Bileklikler üç adet değil ne yazık ki :( ama bir Ankara yolcusuy karşıladığımda üç de olur beş de :)

Zevk ve tarzını bilmiyorum ama umarım Burcu beğenir. Yaramaz ikizler sizi :P
Mutfak cam buğunuz eksik olmasın.
Öpüyorum, kaçamağım benim :O)

Not: Babam senden çiçek bekliyor desem üzüleceksin, o nedenle demiyorum :P

Özlem dedi ki...

nasıl mutlu oldum anlatamam , sevdiklerinle olmak, eskileri yad etmek , doya doya tadını çıkar.
ailene çok selamlar....

Asortik Krep dedi ki...

Aslı, ben zaten şişman olduğumdan pek farketmeyecek benim için :P :)

Paris, kaktüslerle denemeye başlayabilirsin,daha dayanıklılar :)

Gülen, döndüğümde söz çiçekler gelecek :)

Özlem, sana da sevgiler şeker :))

Gülen Tezer dedi ki...

Vay be, gerçekten gittin :(
Çabuk dön sarmaşık kaçamağım :)

Işıl Işıl Günler dedi ki...

sen dönücen ben gidicem demek ki istanbula:)))
canım, kabul edersen eğer, bloğumda sana bir ödülüm var:))

aysegul dedi ki...

Off yaa hepınız cok sekersınız sısman
grup :DDDD

Sevgılerrr

Asortik Krep dedi ki...

Gülen, beni geçirmeye otogara gelmene inan çok sevindim :) Süpersin :))

Acemihobici, çok kalamıyorum ki bu sene ben :( İşler, sınav falan..

Ayşegül, biz tombişler çok şeker oluruz zaten :))
Allaha şükür insanları etkilemek için kullandığım tek şey kilolarım değil :P

Gülen Tezer dedi ki...

Sen daha bir süpersin de çabuk dön!

elmalı kurabiye dedi ki...

sevgili Asortik,bahçe resimlerinizi dört gözle bekliyorum.

Asortik Krep dedi ki...

Gülen,yarın akşam yoldayım kısmetse :)

Elmalı Kurabiye, bahçeyi bende özledim ..geliyorum az kaldı ama burası da güzel geçiyor,keyfini çıkarmaya çalışıyorum.

Gülen Tezer dedi ki...

Birileri şu adsız arkadaşa insanlara şişmanlıkları için laf atmak yerine imla kurallarını öğretse ne iyi olur. -da -de eklerinin ayrı yazılmadığından geçtim; eğer sözcüğünü, eşeklerin sırtına vurulan eYer şeklinde yazan bu arkadaş, adsız laf söyledim mutluyum sendromundan çıkıp söyleyeceklerini adıyla sanıyla yazsın?
Neden adsız olduğunu ben biliyorum çünkü yazdıkları çirkin şeyler. O da benimle aynı fikirde ki üstün fikirlerini adsız sansız yazıp kaçtı!
Kurguya bakar mısınız; bir dirhem et bin ayıp örter, sende de hiç ayıp yok. Ayıp arıyorsan bu yaptığın en güzel örnek ey adsız!

ASORTİK LÜTFEN BUNU YAYIMLA!
YOK ÖYLE LAF SOKTUM KAÇTIM!

Adsız dedi ki...

Offff yaaaa paylaşımlarını özledim..Umarım şuan Fethiyedesindir....

Sevgiler

Nurdan Karakaş

Adsız dedi ki...

Asortiği yakından tanıyan birisi olarak yazmak istedim ki, o şişman değil; sadece mutlu ve çok güzel bir bayan.. Dilerse bir deri bir kemik kalacak kadar iradeli, canı isterse teknolojiden ya da tıptan yararlanacak kadar imkanı ve bilgisi olan birisi.. Ama dediğim gibi o çok mutlu, keyfine göre yaşıyan ve çok bakımlı hoş bir hatun..Kimsenin gıcık laflarına aldırmaz anlayacağınız.. Ben bile onun kadar hoşgörülü olamadım ve kendince eğlenenlere açıklama yapıyorum..
Nurdan..

Asortik Krep dedi ki...

Gülen ve Nurdan, bence sinirlenmeye gerek yok..
1- Toplandığımızda kızlarda en şişman bendim ama en mutlu da bendim, herkes bana hiç değişmemişsin dedi :) bu kilo ile ilgili değil sanırım karakterle ilgili ama beni çok mutlu etti.
2- Kilo takıntım hiç olmadı, olsaydı zaten zayıf olurdum :)
3- Beni tanıdığını düşündüğüm bu kişinin kim olabileceğini biliyorum. Neden canımı yakmak istediğini de.. Bu yüzden onu kaale almıyorum.Tek düşüncem bana yakın ama bir o kadar da benim fikirlerime bu kadar uzak biriyle aynı platformda olmak benim için yeterince hayal kırıklığıdır zaten..
4-Kimse de bana ne kadar şişmanlamışsın demedi, biz bu kadar basit konuları lise öğrencisi olduğumuz zamanlarda bile yapmazdık.Son olarak insan güzelliği bence kalple sınırlı bir şey..Kilo ile ilgili değil..! :)
Bana bunları yazmasaydı biraz kilo verdiğimi yazmayı düşünmüyordum bile ama işte benden de bu kilo ile üstünlük sağlayacaklarına inanan insan müsvettelerine selam olsun, istersem kilo da verebiliyormuşum.. :))) Hatta verdim.İşin bana komik gelen yanı da şu ki bu fesat insan tipinin eltim çekyat aldı bana da al tipi bir insan olarak benim bloğumu okuması benim için vicudumda bulunan fazla kilolardan daha utandırıcı bir olaydır.Kilolar verilebiliyor ama hasetlik ve kıskançlık için yapılabilecek bir şey yok.Kendini geliştirip iyileştirmek dışında.. :)

Yeni yazılara hazırlık yapıyorum, merak etmeyin :) Optüm.

dersaadet dedi ki...

Sevgili Asortik Krep,

geçen gün bir yazıda okumuştum,hatta candostumla manşetlere taşımıştık,

"AKIL FUKARA OLUNCA FİKİR UKALA OLURMUŞ"

Adsız yorumcu olayına yapacağım yorum budur,güzel kalbinizin güzelliklerinin ışıkları heryere yayıldı,yeni yazılarınızı bekliyorum,bekliyoruz,

sevgilerle...

Not:21 Mayıs gününden 24 Mayıs a kadar İstanbulda olacağım.umarım bir yerlerde karşılaşırız...