Perşembe, Kasım 17, 2011

17 kasım...


"17 Kasım...
Mustafa Kemal için idam fermanı yazan Vahdettin’in Türkiye’den defolup gittiği gündür!" cümle benim değil,Yılmaz Özdil yazmış ama görmeyenler kaçırsın istemedim. Yazısı da burada. Şimdi bloğa  böyle yazılar yazdığım günler  bloğa erişmek zor olsada malum internetimiz koruma altında , kaç kişi okuyabilirse okusun.
Her devir bir gün biter..!

11 yorum:

Unknown dedi ki...

Allahım bunların devrinin bittiğini görür müyüz acaba? Her geçen gün daha çok nefret ediyorum hepsinden.

öykü dedi ki...

bu bılgının aslında herkese ulasması lazım

Adsız dedi ki...

"gelen gideni aratir."

ganfi dedi ki...

asortikciğim benim iş yerinde de bloglar kapalıydı bir dönem şimdi açıldı ama seni keşfetmişler sen hala kapalısın orda :))
mecburen evden takibimdesin!!

Asortik Krep dedi ki...

Hülya, gelecekte bir gün gelecek, bazılarının yurtdışına gideceğini düşünüyorum nedense öyle bir düşüncem var.

Öykü, yılmaz özdil in yazıları her gün ayrı bir olay..Facebook sayfasından takip edebilirsin.

Adsız, ne arıcam ya bence adını yazamadığına göre sen arayacaksın, bak ocaktan sonra yeşil kart kalkıyor, aile poliklinikleri kalkacak,sigorta sistemi özele dönecek, hastanelere gitmek cesaret isteyecek,dizele tekrar zam geldi, fethiyeye bile 35 HES izni var,musluğun kirli suyunu bile mumla arayacaksın,2b ler satışa çıkıyor ama en çok parayı veren alacak,meralar imara açılıyor, tarımın ve çiftçiliğin kökünü kazıyorlar,yakında hibrit tohumdan tohumlarımız kalmayacak-hibrit demek bir kere ürün alınabilen tohum demek- turizm yapamayacağız çünkü cumhuriyet tarihi boyunca verilen sit alanları izinleri -135 tane- iptal edildi,kimlere nasıl izin verileceği muallakta,zaten eyaletlere ayrılacağımızdan yakında ülke bölünebilir,hala daha ne istiyorsun..? KAFAMI KIZDIRMA BUNLARDAN ON SAYFA YAZARIM NE OLDUĞUNU ŞAŞIRIRSIN UKALA DÜMBELEĞİ.GÖZLERİNİ VE KULAKLARINI İYİ AÇ VE GÖR. SEN PARTİDEN BESLENİYORSUN DİYE BİZDE Mİ KÖR VE SAĞIRLARI OYNAYALIM.GİT BİRAZ DAHA YANAŞ DA YANDAŞ KAYBETMESİNLER,SONRA NE OLUR HALİNİZ.

Ganfi, eskiye oranla oynamalar var rakamlarda ve yazıların durumuna göre hitler değişiyor ,oradan anlıyorum.

ÇOBAN YILDIZI dedi ki...

Şu adsıza yazdığın yorum akşam akşam iyi geldi bana:)) Ağzına sağlık!

Tanya's dedi ki...

Yorumu gördüm hemen geldim:)

İyi ki varsın!

Elbette her devir birgün biter:)

Aylin TÜRKŞEN AYSEL dedi ki...

Cemaatin haber ajansı araştırma yapmış, yandaş medya çatır çatır yayınlıyor. Oyları artıyormuş meğer! Ben anladım hep beraber dibe vurulacak sonra yüzeye çıkabilecek miyiz yalnız onu bilmiyorum. Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi filmi başladı bugün. Statükoyu yitirmemek için insanın neler yapabileceğini, kanıksayacağını açıkça gösteriyor. Oy verenlerin de durumu bu olsa gerek!

cenebaz dedi ki...

"Ne oldum değil ne olacağım demeli" Bir gün bu lafa gelecekler. Adsıza yazdığın yorum içinde aklına, eline sağlık..

Adsız dedi ki...

AKP' nin yaptiklari ve Turkiye'yi getirdigi seviye dost ve dusman herkes goruyor ama CHP zihniyeti goremiyor, bir alternatifleri de yok, yok soyle yapacaklar yok boyle yapacaklar diye kotu gelecek muneccimligiyle korkutmaya calisiyorlar.
Partiden beslenmiyorum. Gelecek hakkinda yazdiklarinizi "mim" ledim. Bakalim falciliginiz ne kadar dogru cikacak, yasayan gorecek.

Asortik Krep dedi ki...

Çoban Yıldızı, sevindim,ziyaretin içinde teşekkür ederim :)

Tanya, sende iyi ki geldin:)

Aylin Hanım,herşey görünüyor hatta sırıtıyor da aslında sadece biraz daha net bakmak gerekiyor.

Çenebaz,kendi başlarına gelince olayın vehametini anlayacaklar...Ya da tek başlarına kalınca.

Adsız,farkında değilsin ama bu yazdıklarımdan yeşilkart ocakta gerçekten kalkıyor,aile poliklinikleri 4 ay sonra,amerikan sigorta sistemi için bu çalışmalar,şimdi Tayyip beyin eşinin hastanesi fethiye devlet hastanesini de almış diyorlar hatta, istersen küçük bir muhabirlik yapıp pazartesi yoklar cevap veririm.Emarı satmış hatta alan grup,ona da bakarım hastalar emar çektirebiliyor mu,Motorin geçen hafta gerçekten zamlandı,hani yurtdışındasın ya bilmiyor olabilirsin :) 35 HES için davalarımız var,tutanakları yollayabilirim,HES platformunda çalışıyorum,2bler satışa çıktı,fiyatları belli oldu,çok pahalı dediler,bir yandan da demogojine cevap vermeyeyim diyorum,çünkü benim o yoruma yazdığım herşey ne yazık ki doğru.Kendini gerçeklere hazırlasan iyi olur,zaman beni haklı çıkaracak.Çünkü yazdıklarım zaten ülkemizde yaşadıklarımız.Kehanet değil.
Ülkemizde yaşanan olaylardan bi haber olduğundan Akp'nin milletin canına okuduğunu göremiyorsunuz.
Alternatifi yok dediğiniz CHP'nin seçim zamanı sunduğu aile sigortası ve bedelli askerlik tasarılarını şu an AKP kullanmaya çalışıyor, onların CHP politikasından alıntı olduğunu blemeyecek kadar bu işlere de uzaksınız.Partiniz Milletin canına okuduktan sonra beni mimleseniz ne olacak mimlemeseniz ne olacak? Sizinkiler kendi keyfinde milleti düşünen yok.Van'a gidemeyen çadırları Somaliye gönderen hükümetten ne bekliyoruz ki..?

Yaşayan gerçekten pişmanlığınızı görecek...