Perşembe, Aralık 27, 2012

Geçse de yolumuz bozkırlardan, denizlere çıkar sokaklar

Uzun zamandır ilk defa yeni bir yıl bana heyecan vermiyor,belki de ülkenin durumundan bilmiyorum. Aslında günlerim bir şekilde geçiyor ..! Ben çok karamsar uzun yazılar yazamıyorum,yani en azından tutarsız oluyorlar, onları da beğenmiyorum.Kafam ve  duygularım karışık,işin kötü tarafı bana neyin iyi geleceğini de bilmiyorum.

Kitaplara gömülüp,eve kapanıp kimseyle görüşmesem.. Yapamıyorum ki. Hem şartlardan hem de kendimden.Asi gece kuşu olup, gece yaşayıp,gündüz uyuyasım var.Atlayıp İstanbul' a gitsem. Günlerce yazsam günlerce konuşsam. Buna öyle ihtiyacım var ki anlatamam.

Benim yeni yıl dileklerim hep iki kademe olur, bir herkes için iyi bir şeyler dilerim, birde kendim için.. Kimseyle de paylaşmam.Yine kendime saklıyorum.Başka yılbaşı yazısı yazasım da var ama bu gece böyle oldu,vazgeçmeden yazıyı bu kadarla göndermek istiyorum.

Hayat... Senin yaşantımdaki  izlerini  kaybetmem benim suçum mu bilmiyorum ama arıyorum.Bana her zaman olduğu gibi yol göster ve içime yine bahar esintileri doldur lütfen...

7 yorum:

Malla dedi ki...

İnşallah sen ve ailen içinde, bizim içinde, herkes için çok iyi bir yıl olur:))

bücürükveben dedi ki...

evet ülkenin halinden..aynı durumdayım...:(((gerçi benim için özel nedenler de var yeni yılı sevmemem için ama o nedenler o koşullar olmasaydı da ülkenin hali yetiyor..nesini kutlayacağız ki..?:((

Mehmet Osman Çağlar dedi ki...

Beklememek ve unutulmamak dileklerimle nice mutlu yıllara...

gülsen VAROL dedi ki...

BAZEN BİR "merhaba" SANA BİR ÇİFT KANAT GETİRİR SENİ ALIP BİLMEDİĞİN DİYARLARA GÖTÜRÜR DÖNÜŞÜ OLAN!.. ZATEN GÜZEL OLAN DÖNÜŞÜNÜN OLMASI.. VE SANA YÜKLEDİĞİ ENERJİ.. MUTLULUK VE TEKRARINDAN USANMAYACAĞIN ANILAR..
SEN HEP MUTLU OL.. MUTLU YAŞA VE YAŞAT..

Sulemmutfak dedi ki...

Herkes hayatin anlamini arayistadir omur boyu. Dun aksam seyrettigim filimde duydugum sozu cok begendim. "Hayatin anlami onun bitecegidir". Ne kadar dogru degilmi? Ruh halimiz, sartlarimiz ne olursa olsun, hayat bir gun bitecek. Onun icin umut ve neseyi secmek bence tek yol. Umarim yeni yil hepimize umut, isik ve mutluluklar getirir. Sevgiler.

tülin dedi ki...

Bahar her yıl tekrar gelir.
Binlerce yıldır, bıkmadan usanmadan.

Gönlünüzce bir yıl dileğimle.

sessiz balik dedi ki...

Canım asortik ablam ; ben senin ve güzel ailenin yeni yılını kutluyorum . Bence sen de kutla.
Ülkenin hali diyorsun, belki kış aylarının kasvetinden belki bizim bilmediğimiz bazı nedenlerden keyfin kaçmış gibi duruyorsun ama sana yakışan kutlamak :) Önce sen vazgeçersen geriye ne kalır?
Her başlangıçta yeni bir anlam vardır...