Perşembe, Şubat 06, 2014

Fethiye'nin birleştirici gücü :)

Bu kadar bakımdan sonra iyileştim zaten ama yatarak değil,ilaçlarla... (Resim; Uzunbey'in bir program yardımıyla çizdiği animasyonlardan,o ve ben :)Dün  2. el pazarındaydık. Bugün de Yanıklar'da alan çalışması yapacağız.Cuma seçim bürosunda buluşuyoruz, cumartesi sosyal medya kullanımı ile ilgili eğitimde olacağım Ticaret Odasında.
Güzel bir haberim var sizlere; Fethiye Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı oldum.Zaten çalışıyordum, şimdi daha yoğun çalışıyorum.Bir yandan da işler devam ediyor.
                                      
 2. el pazarında CHP Fethiye Belediye Başkan Adayımız Keramettin Yılmaz ve Kadın Kollarından bir grup.(resmi ben çektim ) Bu standımızdan elde ettiğimiz gelirlerle burslar veriyoruz, parti çalışmalarımızda kullanıyoruz.
 Nisandan itibaren Bütünşehir Belediyesi oluyoruz. CHP'nin sevilen bir Muğla Belediye Başkanı olduğu için çok şanslıyız. Osman Gürün.  Projelerimiz de  kadın projeleri ve sosyal yardımlaşma projeleri gibi bizim iyi çalıştığımız kısımlar da var, (şubattan sonra projelerimizi paylaşacağım-esas bombalar daha sonra) ev ziyaretleriyle ilgili ve bazı insan davranışlarıyla ilgili de yazmak istiyorum zaman zaman :)  Onun dışında insanları korkutmuyoruz ve onları dinliyoruz. Onlarda bizi sevgiyle karşılıyorlar.
Salı günü esnaf ziyaretine katıldık aday adayları ve başkanımla (Fethiye adayımız hali hazırda Ölüdeniz Belediye Başkanımız)

 Belediye Meclis Üyesi  Adayı olsam da olmasam da 1 nisana kadar tempomuz bu.Canla başla çalışıyoruz ve genelde siyasette olmayan bir şeyi becerdik sanırım bu sefer, eski yeni adaylar, eski milletvekilleri, eski yeni particiler,belediye başkanları,başka partilerden gelen eski politikacılarla  beraber CHP de birleştik :)


6 yorum:

mavi dedi ki...

Hayırlı olsun üstesinden geleceğinize inanıyorum..

Arzu Sarıyer dedi ki...

Kolay gelsin ,başarılar diliyorum.Kutluyorum birleştiricilik yönteminde Muğla tüm yurtta örnek olur dilerim...Selam ve sevgiler.

Yaşamın kıyısında dedi ki...

Kolay gelsin Asortiğim, çok çalışın canım çok, çünkü çok ihtiyacımız var. Eğer İstanbul dışında yaşasaydım ve biraz daha genç olsaydım bende çalışırdım :(
sevgiler...

Blogger Bolat dedi ki...

Çok manidar buldum efem :))

Oglak Kizlari dedi ki...

Aaaa ne güzel. Kolay gele, başarılar.
Buralardayım a canım. Bir hafta Ist yaptım geldim.

Öperim.
Gezerek anne

bilge ve annesi dedi ki...

Canım kutluyorum şimdiden ve kolaylıklar diliyorum buralardan kocaman sevgiler