Perşembe, Mart 27, 2014

Ben senden öğrendim deniz yazmayı, elimden düşmüyor mavi kalem...*


Gördüğünüz fotoğraflarla yazacaklarım pek ilgili olmayacak. Çünkü bunlar daha İstanbul'a gitmeden çektiklerim. Yaşadıklarımı sırasına  göre bloğa koyduğumdan bunları atlayıp geçemedim.Dolayısıyla sırada İstanbul yazısı var :) 

Farklı zamanlarda kutlanmış Fatoş 'un doğum günü pastaları bunlar. Arkadaş çevresi geniş olunca kutlamalar da çoğalıyor...

Bir pazar günü Hisarönü'nde Keramettin Yılmaz'ın kendi mahallesine ve belediye meclis üyelerine verdiği kahvaltıdan sonra o çevrede Ares'i gezdirdik.
Papatyalar çıkmıştı,hava yağışlıydı ama soğuk değildi.
papatyalar
Kahvaltıdan Kayaköy' e geçtik.

Kayaköy'e bahar gelmiş.


Frenk İnciri.
Kayaköy




Keçiler - Kayaköy'ün bir mahallesi.

Likya Lahiti.

Bu resimleri çekmek için Uzunbey arabayı durdurdu.Ben çektim.
Keçiler girişi.

Görüntüsü farklıydı,
Kral mezarının altında birden fazla mezar var, yola daha yakın.
Aynı gün eve biraz erken dönünce bahçedekilerin son halini çekeyim dedim.












Bu yan komşumun, bende bu dikenliyi çok seviyorum ama bir türlü bende olan bir çeşit olamadı.
Limon ihtiyacımı bu ağaçtan sağlıyorum.Her zaman üstü dolu.
Benjamin yaprakları.
Bunlarda Kahve Bloğu için.
Cafe Cafe
Cafe caef

Çarşı Caddesinde bir esnaf arkadaşı ziyaretten...

Onun dışında İstanbuldan geldiğimden beri gündüz seçim bürosu, gece mahalle toplantıları çalışıp duruyoruz.Üç aydır birinci parti konumundayız. Bir terslik olmazsa pazartesi sabahı bizim partimizin belediyesinde buluşacağız.

Bu gece ve yarın gece son mahalle toplantılarımız var.Cumartesi günü sabah 10.00 dan sonra seçim bürosundayız.Öğleden sonra saat 14.00 de Milletvekilimiz  Tolga Çandar bizimle olacak.Saat beşten sonra seçim yasakları başlayacak.Pazar günü ilk defa sandık görevlisi değilim ama önce kendi mahallemde daha sonrada seçim bürosunda olacağım.Umarım pazar akşamı kutlamayı Beşkaza Meydanında biz yapacağız.

Muğla Büyükşehirde adayımız Osman Gürün % 46 ile önde. Bir terslik olmazsa Fethiye dahil 13 + 1 belediye ile zafer bizim olacak. Önce Muğla Cumhuriyeti ,sonra Türkiye Cumhuriyeti.
*Başlık: Turgut Uyar

3 yorum:

bilge ve annesi dedi ki...

Bayılıyorum senin bahçe fotoğraflarına, tabi diğerlerine de:)) Ares' çok özeniyor, çok kıskanıyorum. Lütfen ışıl ışıl bir pazartesiye uyanalım...

parıldayan çiçek dedi ki...

Kaktüslerinize bayıldım.Bu mevsimde sizin oraları ziyaret etmek gerek.Doğanın uyanmasını takip etmek ne güzel.

Asortik Krep dedi ki...

Fethiye'de resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kaybettik.Üzgünüm ama bilgisayar başındayım.Sonuçları izliyorum.Sadece Ankara'yı ve İstanbul'u almak şu an beni mutlu edebilir.