Pazartesi, Mayıs 26, 2014

Özlem; dilektir...

Çok güzel bir gün geçirdik geçen hafta Pastoral Vadi'de.Bu resimleri ben çektim,bazılarını çok sevdim.Bu yüzden bu yazı paylaşıldı diyebilirim.Çok eskiden beri yazarım burayı, çok güzel bir yerdir,tatil için gelinir, TATUTA  üyesidir. Bazen sırf muhabbet etmek için uğrarız Uzunbeyle.
" Aslında neler yazacaktım.Bu akşam canım sıkkın.Yazmak isterdim ama özele giriyor.Kimseyle paylaşmak istemiyorum aslında.Paylaşmak istediklerimde uzakta. Bir tıkla internete girer gibi muhabbete girebilsem, uzaktakileri yakın etsem ne olurdu..? Özlüyorum, en çok da dertleşmeyi.Telefon kesmiyor, ben artık zaten telefonda konuşamıyorum.Konuşunca daha çok konuşasım geliyor. Kısa kesmek istemiyorum.Bahçeyi özledim.. Sevdiğim çiçekleri özledim. Kulağımda melodiler bahçe gezmeyi özledim.Kelebekleri özledim... " diye yazmışım,bu yazıyı taslakta saklamak istemiyorum. Bu kadar cümleyle bile gönderebilirim.
Gönüllü çalışan Tatutacılardan.
Gelincik


portakal ağacı
kerpiç evler
limon ağacı

köşkler
küçük bir  mola

köşkler
havuz başı
kahve keyfi
keçiler
Uzakdoğu ve Tai yemekleri kursunu  veren arkadaşımız
Bir günlük yemek kursu ama çok lezzetli ürünler çıktı sonuçta.

doğal süzgeç


ateş bizi çağırıyor :)
mantu - mantı
kıbrıs mimozası ağacı

üstten çiftliğin görünüşü








Ares
çileği  tarlasından topladık.
Pastoral vadinin evi.
mor salkımlar açmıştı
bungolovlar



gelincikler tablo gibi


pastoral vadinin yürüyüş yolları

kahve keyfi
şekersiz kek
O günkü etkinliğimiz çok güzel geçti, özel misafirlerimizde vardı ama yazarsam deşifre olacağımdan diğer özel kısımları es geçiyorum :)) Bu yüzden bizimle tura katılan blog arkadaşımı da yazamıyorum.Güzel bir gündü,değişik bir yer görmek,dinlenmek,kaçmak,sakin bir yerde tatil yapmak isteyenlere de pastoral vadiyi kesinlikle öneriyorum.
Not: Bu yazıyı bir kaç zaman önce yazdım ama gündemden dolayı  ancak şimdi paylaşabiliyorum.


5 yorum:

Yüreğimin İklimi dedi ki...

çok güzel fotolar şekersiz keki merak ettim:))
sevgiler

mavi dedi ki...

o uzakdoğulu aşçıyı ilk anda hülya avşar sandım

Öykücü dedi ki...

Fotoğraflar harika daha büyük olsalar keşke :)

Asortik Krep dedi ki...

Yüreğimin iklimi şekersiz kekin tarifini alıp yazarım.Ben o gün resim çektiğimden tarifleri alamadım.Ya dinleyecektim ya çekecektim :))

Mavi; :))))) Çok güldüm. Öğretmenimiz Tai'li eşi Türk,şu an adını hatırlayamadığım için yazamadım :( Utanarak yazıyorum..Hatırladığımda yazarım, söz.Çok şeker çocuklar yetiştirmişler, gözlerinden mutluluk akıyor,bende hem onlara hem de çocuklarına bayılıyorum.

Hopelovefunetc, Fotoğraflar başka sekmede açılınca büyüyüyorlar.Güzeller,çünkü işte kullandığım makinayla çektim :)) Normalde küçük ama güzel bir makinam var 24 saat yanımda.O da bu aralar kapağı kırıldı,çekemiyorum.

bilge ve annesi dedi ki...

harika kareler, içim şenlendi:))