Pazar, Kasım 19, 2017

Loser...


İtirafımdır, hak etmeyen birine zamanında  paye vermişim. O canımı yakmaya çalışırken oturup seyrediyorum. Değmezmiş, hak etmemiş. Anıları bile hak etmiyor. Hayatımda hiç bu kadar biri hakkında yanılmamıştım. O kendince tatmin içinde zevkle yaşarken ben ona acıyorum ve bir zamanlar onunla geçirdiğim zamana. Yazıklar olsun. Hak ettiğini bulsun, benden uzak olsun. Loser.

5 yorum:

bücürükveben dedi ki...

Nagehan'cığım çok sık yapıyoruz bu hatayı, insanın alacası içinde, hayvanın alacası dışında, bilemiyoruz ki iç yüzlerini kimsenin, üzülme sakın, değmez. Sevgilerimi bıraktım.:)

bücürükveben dedi ki...

Ya, kusura bakma, yorumumu gönderdikten sonra farkettim:
Nagehan'la karıştırmışım, onun blog ismi "asortik", senin "asortik krep" karıştırıyorum .:(((

Miss B. dedi ki...

Merhabalar !
Bloğumun üzerinden bir etkinlik başlattım, yeni yıl blog ve instagram keşif etkinliği. Sizi de aramızda görmek isteriz :)
#bloggerlararasıdestek

YEP YENİ KEŞİF ETKİNLİĞİ YAPIYORUM HERKES KATILABİLİR !!! bEKLİYORUM !!!!
https://izmirleydisi.blogspot.com.tr/2017/12/instagram-ve-blog-kesif-etkinligi.html
Sevgiler !!

Hero of Darkroom dedi ki...

aslinda sen hak etmemis derken en cok kendine ihanet etmiyor musun.. Bosver digerlerinin ne hakkettigini; hersey sahte de olsa sen o anlardan zevk aldin mi.. zamana ihanet etme.. Bugün yedigin o güzel seyler bile vakti gelince eksiyor. Öpüldün krepcim.

fatma dedi ki...

Hayat böyle bir şey...üzüleceksin, pişman olacaksın ama yaşanmışlığı yok edemezsin. Tek teselli, bundan sonra o değeri hiç bulamayacak, eksilen o olacak