Cuma, Kasım 14, 2008

Son zamanlarda..




Issız bir koyda , hiç kımıldamayan bir teknede hiç kımıldamadan yatmak istiyorum. Koy var, tekne de var ama zaman yaratamadık yine de aklımda işte..





Ağaçlar ; ağaçlık ve ormanlık bir yerde büyümenin verdiği bir his oluyor insanda genelde..Sık sık temiz hava alıp ağaç, orman görmek istiyorsunuz.. Bu resim çok güzel ve buradaki ormanlar bu resim gibi değil, zaten bu resimde Bolu da çekilmiş ama şehrin içinden bizde dağlar uzakta ve beş kat etrafımızı çevirdiği için bu tarz görünmüyor.Yine de son zamanlarda ormanda gezmek ve ağaçları yapraklarından tanıyıp bastığım zemindeki hışırtılardan tatlı bir melodi dilimde gezinmek istiyorum.Tabii ki yalnız değil :)



Tüm balkon ve pencerelerimi sardunyalarla doldurmak istiyorum.. Ya da kaktüslerle doldurayım, sardunyaları daha sık sulamak gerekiyor :))


Bahçedeki tüm bitkilerim çiçek açsın ve bende onları seyredeyim...



Her sabah bisikletle çıkıp tur atayım etrafta.. Hatta kendime manzaralı bir tepe bulup etrafı seyredeyim.Özellikle denize bakayım tepeden ve kulaklığımda yerel radyodan istek parçalar çalsın..



En sevdiğim arabayla kamp yapayım doğada.. Hatta bütün gün gezeyim, yetmedi gece bir derede saplanıp kalayım ve sabah olana kadar arabanın içinde soğuktan titreyip şarkı söyleyerek ve şarap içerek ısıtayım içimi..


Şöyle deniz kenarında güzel mezeleri ve manzarası olan bir yerde dostlarla sohbet edeyim.Sanat müziği söyleyip , eşlik edelim kenarda ud çalan soliste, sağlığınıza deyip tekirdağ içelim karşılıklı..

İçimden öyle geçiyor işte.



Not: Sık yazdığımın aksine az içki içen biriyim.. Keyifli ya da hüzünlü olmam lazım içki için..

Birde belli bir zaman sonra Likya Yolunu yürümek istiyorum.. Hepsini olmasa da en azından her dönem belli bir bölümünü..

8 yorum:

uykucu dedi ki...

ben o bisikletli ağaçların içinde yatmak hatta oraya yerleşip kalmak istedim...

:)den dedi ki...

Şahaneymiş isteklerin Asortik Krep:)Tüm bunları yapabileceğin bir yerde yaşıyorsun. Kendine zaman ayır ve hayallerini erteleme derim.
Fethiye yazılarıma devam ediyorum. yayınladığım 3. yazı oldu. Daha 4 ve 5 olacak sanırım:)

funda dedi ki...

ben hepsinden istiyorum. çok istersem olurmu ki. çok istiyorum :)

ruhdagı dedi ki...

Söylediklerinin hepsini bende diliyorum ve ne yazık ki gerçekleştirmeye imkanım yok :)

En azından Bolu'ya kaçabilsek bir iki güncük Memo'yla ne güzel olurdu. Bursa'da olur :)

HAYAT dedi ki...

resimlerin içinde olmak isterdim:)
ve birde sobeneldiğini:))

laleninbahcesi dedi ki...

benim öyle bir dağ menekşem vardı. Ormandan söküp kendi bahçeme dikmiştim. Her yıl baharda ilk önce o açtı. Şimdi resimde görünce uzanıp yanına yatmak istedim. Bir de o cipte olmayı.

Unknown dedi ki...

yazanların hepsinden istiyorum ama günler geçince ay iznimin bitmesine şu kadar gün kaldı demeden çalışmak istemiyorum zaar ben kararım o yönde...
resimdeki yerlerin hepsinde olayım derdim tasam kaygım olmasın su seyredeyim sardunyaları da ben sularım merak etme :)

Asortik Krep dedi ki...

Figen, olabilir bence mahsuru yok :)Bende en çok o resmi sevdim aslında..

:)den, yetişmek mümkün değil bu çalışmayla ancak ucundan ve koşturarak hayatı yaşıyorum..her fırsatı değerlendiriyorum ama ancak bu kadarını ..

Funda, neden olmasın :))

Ruh Dağı, bak Bolu iyi olur,bizde eskiden kaçardık.. Boluya :) Petrokent Abant' a giderdik Çağıl küçükken ..

Hayat,sobeye baktım,yazacağım birşeyler ..

Lalenin bahçesi, ben yürüyüşlerde çok görüyorum dağ çiçekleri ama çok iyi tanıdığımı söyleyemem..Bahçe çiçeklerinin büyük bir kısmının adını biliyorum sadece..O da yetiyor.

Funda, tamam sardunyalar sende bundan sonra :))