Cumartesi, Nisan 11, 2009

Bugün toplantım vardı dernekte, sabahtan daha Boğaziçine gidip oturduk,öğlende derneğe geçtik, şimdi geldim.. Bu akşam Çalış Karnavalının danslı yemeği var. 7 de kokteyl,sonra yemek..Oraya hazırlanmak üzere çıkıyoruz şimdi.. Yarın da Hisarönünde 2. el satış var, sabahtan Çağıl' ı dershaneye bırakıp oraya gideriz kısmet olursa.. Bu haftasonu hafta içini aratmadı sağolsun.. Artık yemekten gelince bilgisayara oturabilirim. Bu gece Fethat Göçer'in programı da var,hem dinler hem bilgisayara bakarım. Öyle dinlenebiliyorum ancak.İstanbula gittiğimden beri de başka bloglara bakamadım.Hepsini dolaşmalıyım, haberlerinizi almak için.. Özlüyorum ya da merak ediyorum ve bazen de eksikliğini hissediyorum.. Ne güzel ve ne ilginç aslında insan hayatında hiç görmediği ama onu tanıdığını sandığı birini merak etmek, sevmek,özlemek duygularını bu kadar net yaşayabilir mi..? Hayat ne ilginç..!

Not: Eve geldik, Ferhat Göçer'in programı çok geç başlıyor, yine de bekledim ..Şansıma Serdar Ortaç .Çokta sevmem ama dinledim yine de..Bu güzel programa nedense iyi sanatçılar çıkaramıyor bu adam.Neyse bir baktım Gül ki'yi söylüyor :) biraz keyfim yerine geldi..
Dön diyemedim.. bunu da söyleseydi iyi olurdu..Son zamanlarda bunu da dinliyorum..

Not: Resmi Burcu sormuştu bende hatırlayamadım..Çünkü çoğu zaman beğendiğim gibi kayıt ediyorum ve hangi siteden hangi sayfadan not etmiyorum.Haftasonu da bilgisayara oturacak zamanım olmadığından bulamadım. Bana resmin bilgisini ulaştıran D.D. 'ye çok teşekkür ederim :)
Resim:
http://www.art.com/gallery/id--a25217/pedro-alvarez-posters.htm Tango Argentino II

9 yorum:

Adsız dedi ki...

sadece yazılarından tanıdığın,yazdıklarını beğenmek,birşeyler öğrenmek, birini sevmek,özlemek merak etmek..menfeate dayanmıyan safiyane duygular ve bencede çokk güzel)bunun yanı sıra;yine sadece yazılarından tanıdığın hiç önyargın olmadan..saçmalığa tahammül edemeden yazdıklarını eleştirmekte..sağlıkla,sevgiye

Burcu - Mutfak Camı dedi ki...

resme bayıldım...

Rahsan Collyer dedi ki...

Bu nasıl bi yoğunluktur böyle??? Son aylarda hayatını sadece evi içinde küçük bir insancıkla geçiren biri olarak okurken başım döndü.

Ve de evet yaşayabilir, aynı şeyleri ben de hissediyorum, düşünüyorum takip ettiğim birçok blogger için. Hayat hakaten ilginç!

Hayatın Ta Kendisi Lokantası dedi ki...

Evet ilginç gerçekten, yazdılarınızı okuyarak sizin yarattığınız dünyaya konuk oluyoruz.
Kocaman sanal bir dünya gerçekten paylaştığımız..

Asortik Krep dedi ki...

Adsız,Eylül mü deseydim.. :)

Burcum, resim bir posterden alıntı,ressamı bende yok,bilen varsa paylaşsın..

Rahşan Collyer, ben de zamanında evde aynen sizin gibi çocuk büyüttüm, nasıl ilkokula başladı o zamandan beri çalışıyorum :)

Hayatın ta kendisi Lokantası, "bizim yarattığımız " demiyelim de bizim yaşadığımız desek daha doğru olabilir :)

Adsız dedi ki...

özür ismimi yazmayı unutmuşum.yazmamada gerek yokmuş))eylül

La Madame Chapeau dedi ki...

Hem de çok ilginç.

26 Mayıs'ta, bir aksilik çıkmazsa, antalya'dayız. Oradan doğruca Kalkan'a...

Yaklaşıyoruz :) Gelecek için "(k)alıcı" gözle bakmaya karar verdik aşağılara...

Bu arada Kalkan hakkında danışmanlık bilgin var mı? Bir yer hakkında onay bilgisine ihtiyacım var.

Sevgiler...

ASLI dedi ki...

Resim bir harika, ayrıca dansa ilgi duyuyorum. Ferhat Göçer konserine gitmek istemiştim nasip olmadı ama hala şansım var =)). Bu blog dünyası insanı kendine bağlıyor her gün başka bir bloga misafir oluyoruz ne güzel insanın komşularının olması....

Asortik Krep dedi ki...

BB, Kalkan,Kaş,Göcek,Dalaman ve Fethiye hakkında cevap verebilirim :) Arkadaşlarım da var oralarda,öğrenebilirim :)
Bir de gelin :) Özellikle İngilizce bilipte hukuk,inşaat,emlak,tercüme,diş hekimliği,mimarlık gibi dallarda yabancılarla çalışan sektörde oralarda rahat iş ortamları yaratılabilir.Yalnız şunu unutmayın ki aldığınız ücretler büyükşehirdekileri karşılamaz, ama keyifli bir yaşantınız olabilir.Yine de böyle sakin memeleketlerde yaşamak herkesin harcı değil..Bu konuyla ilgili yazı mı yazsam ne yapsam , böyle maillerde bana çok geliyor aslında ..Hepsini yorumda anlatmayayım.

Aslı, resmi ben de gördüğümde çok sevdim.Ferhat Göçer, daha tanınmaya başladığında festivalimize davet etmeye onu önerdim ben komiteye.Bir iki konuşurken hedefler değişti ve çağıramadık.Sonra da meşhur oldu iyice, şimdi de gelmesi çok maliyetli geliyor bize..ama çok seviyorum.sekiz aydır insan aynı cd yi dinler mi arabada..Allahtan Uzunbey ve Çağıl'da de sesini çıkarmıyor,dinliyoruz..