Cumartesi, Nisan 04, 2009

Buralardayım,merak etmeyin :)

Bu resimde 6 yaşında anaokulunun rontunda görevliyim :) Şu an yattığım odada asılı.. Nerden aklıma geldiyse İstanbula gelmeden önce karşı komşuma kaktüs çelikleri götürdüm böyle bir sepette.Ne demişler bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur :)
Demirköy- Kırklareli Asortik Krep 'in çocukluğu .. 1977
Bu arada yüzümün değiştiğini söyleyemem :)
... ..
Bugün Bakırköy'de alışveriş yaptım.Şimdi size nasıl sokaklarında dolaştım ve geçmişi andım anlatmayacağım.. Belki başka zamana.. (Burcu kızıyor) Sadece çok şey almadığımı belirterek,(çanta ve ayakkabı) yeni açılan carusell karşısı Capacity 'de Zeki Trikoda mayoların ve bikinilerin % 50 indirimli olduğunu yazmak isterim.. (55 lira) Bende kendi bedenimde :) çok hoş bir mayo aldım . Aslında ben Kom' a gitmek istedim (Yeni Bosna'ya,fabrika satış mağazasına) ama annem Fatih'e gideceğimiz için zamanımız olmadığından Zekiye git dedi..Eskiden İncirli Çarşı'dan alırdım Zeki Trikoları,Fethiye tarafında pek mağazası yok ve nedense büyük beden mayolar Kom' da çok daha güzel modellerde benim fikrimce ..Birgün önce Ataköydeydik, ev resimleri oradan.. Sahil yoluna bakan tarafta çok hoş saatler geçirdik eski gün arkadaşlarımla :)

Ataköy'den sonra Floryaya geçip görümcemin bebeğini de gördük, çok küçük ve mis kokulu idi :)) Dönüşte de Beykent'e teyzeme uğradık.Akşam geç vakte kadar ordaydım. Bir terslik olmazsa da 25 nisan haftası nikahı var teyze kızımın Isparta da.. Aslında İstanbulda yaşayacaklar ama erkek tarafı Ispartalı olduğundan orada nikah yapılacak.. Şimdiden telefon açıp Uzunbeye bir program yapmasın diye haber verdim :)

Yarın (bugün oldu sanırım) cumartesi pazarına gideceğim burada..Sosyete pazarı olduğundan çok hoş şeyler oluyor. Bir arkadaşımın annesi ameliyat olmuş, onu ziyarete gideceğiz ve sahile ineceğiz annemle..

Bugün Pretty aradı..Pazartesi uygunmuş ancak, bende o akşam döneceğim..Bir terslik olmazsa da pazar günü Demirköy'e gideceğiz annemle..

Böyle hızlı çekim yaşamaya alışkınım allahtan.. Yine de artık uykum geldi ve yarın çok erken kalkmak zorunda değilim :)

Sizlere bu gece bu şarkıyı armağan ediyorum.Kendini kadınlara davranışı yüzünden sevmem ama şarkılarını çok seviyorum.. Aşk-ı Virane sizin için geliyor..

8 yorum:

Malla dedi ki...

Bu yaşadıkların sana iyi şeyler olarak depolanıyor ona göre doldur doldurabildiğn kadar.Sevgiler.

Asortik Krep dedi ki...

Malla, insanlar benim için çok kıymetli, sadece özlem gidermek için geldim aslında.. :) Nasılda halden anlıyorsunuz, bazen aynı şeyleri mi düşünüyoruz diye şaşırıyorum..Paylaşmak internetten bile olsa çok güzel :)
Sevgiler..

denizanasi dedi ki...

aaaaa benim memleketindeymişinnnn :))

Girls On Blog dedi ki...

Hoşgeldin ve güle güle mi diyelim :)
Keşke bol vaktin olsaydi...ben de görmek isterdim seni,Pretty'e takilirdim:)

sevgiler

nilly dedi ki...

Asortikcim İstanbul'a hoşgeldin. Sana ancak cevap verdiğimden dolayı çok özür dilerim. Bende buralardayım ama bloglarda değilim bu ara. Ne takip ettim, ne de yazdım. Ama bu yok oluşum sonsuz değil :)

Sana İstanbul'da iyi tatiller dilerim.

enne dedi ki...

Görüşemedik:(( Neyse, Fethiye'de inşallah. Şarkını dinleyemiyorum işyerinde, açılmıyor. Ama Rafet'in Virane-i Aşk şarkısı galiba, günde en az 3 kez dinliyorum. Kızım bunu duyunca annemin sevdiği şarkı diyor. Ben de fazla sevmem Rafet'i ama ne şahane şarkılar söylüyor değil mi?

Asortik Krep dedi ki...

Denizanası, hangisi, ATAKÖY,FLORYA, BÜYÜKÇEKMECE..?

Girls on blog, bence takıl bir daha ki sefere..Ben de çok görmek isterdim seni :)

Nilly, çok merak ettim seni,arada ses ver olur mu..?

Enne, çok istedim aslında seninle görüşmek ama inan her gün en az 3-4 yere gitmekten günler yıldırım hızıyla geçti. Evet o şarkı :)

denizanasi dedi ki...

ancak cevap verebildim:) bakırköy benim memleket:) bir dahakine mutlaka beklerim :)