Cuma, Temmuz 10, 2009

özlemek güzeldir :)


Bahar Karları beni mimledi.. Uzun zamandır mim yazmamıştım..

Kullandığım Parfüm:


Avon Far Away favorim.. Çok parfümün var, hepsi de Avon. Tahitian Holiday ve Passion Dance da diğer beğendiklerim..Pur Blanca ile diğerlerini bulamadığımda idare ederim. Avonu Burcu sattığı için ve gerekli memnuniyeti sağlayıp daha pahalı parfüm kullanmama gerek kalmadığı için de her zaman Avon kullanırım.Yine de kendime özgü bir ten kokum var ve hafif çiçek ve baharat karışımlı her koku bende çok hoş durur. Genelde yolda bile çevirip sorarlar. Eskiden oturduğum apartmanda ne zaman gelip gittiğini anlıyoruz derlerdi :) Çok terlerim ve bu yüzden kendime kötü kokmamak için bile her gün mutlaka kapıdan çıkarken parfümümü sıkarım. Gün içinde aklıma gelirse yine bir kere daha kullanırım..





Kullandığım Krem :




Burada fazla ayrıntı veremeyeceğim çünkü banyo dolabım Avon'un her türlü kremiyle dolu :)) En çok el kremlerini, banyo köpüklerini, vücut peelingi ürünlerini seviyorum..


Zen'e bakıma gittiğimde Babor kullanıyorum. Çok memnun kaldığımdan Babor'un gündüz ve gece kremini günlük kullanımda da düşünüyorum..



En son okuduğum üç kitap:

İnkar edilen aşklardan..Angela Bacerra (17 senelik evlilik hayatından sonra birbirlerini sevmediklerini sanan ,mutluluğu başka kişilerde arayan iki insanın hikayesi)

Es be Süleyman es.. Salim Şengil (Fethiyede büyümüş 35 yıl dergi çıkarmış ve eski Fethiyeyi anlatan hikayeler kitabı, çok kıvrak ve hoş bir dili var,çok sevdim..)

Tanrının doğumgünü.. Burak Özdemir (okuyorum daha)

Son aldığım üç ürün :
2.el pazarından aldığım bakır güğüm,

cam içki şişesi ve leopar fular :)

Seyrettiğim üç dizi :

Yaz geldi ben tv yi açmıyorum pek.Akşamları zaten geç geliyoruz sadece cnbc-e de E.R ve polisiye dizilerden yakaladıklarımı izliyorum.. Dexter başlayacakmış ona sevindim birde..

ama Ferhat Göçer'in programını, günündeysem (çarşamba geceleri galiba, çok mutlu oluyorum yakaladığımda belki benim şarkımı söyler diye :)

Ben bu yazıya yorum yazan ilk 3 kişiyi sobeliyorum :)) birde Mutfakcamı Burcu'yu.. :))

... ... ...

Bugün Atahan'ın doğumgünü.. Geçen sene bu zaman ona doğumgünü yapmıştık bizde.. Öyle özledim ki iş güç olmasa atlayıp gidicem yanlarına.. Babasının yanında ya ondan aradım ve konuştuk, sana doğumgünü şarkısı söyleyeyim mi dedim.Sanırım işyerinde olduğundan söyleme
dedi :) Çok ciddi konuştuğundan zaten fazla uzatamadım konuşmayı.Akşama birde evdeyken arayacağım.. Bakalım nasıl karşılayacak..

Onu çok seviyorum ve yakınlarımda olsun istiyorum aslında.Burcu üzülmesin diye sık söylemiyorum ama büyüdüğünü görmek istiyorum, hayatı daha sıkı paylaşmak onunla..


Genelde kendi kendimize onun bütün davranışlarını taklit edip duruyoruz Uzunbey'le.. Ares'i görüp ellerini cebine saklayarak "Tırsdım " kelimesi de en çok tekrarladığımız bu ara.. Uzunbey onu "cibidi" diye sever hep , ben bizim "cibidi" yi buralarda çok özlüyorum...


Nice yaşlara canım, nice güzel günlere küçük yakışıklım.. Umarım hayatta her dileğin su gibi akıp seni bulsun ve mutluluk dolu olsun o tatlı kalbin ..
... ... ...

Bugün evdeydim, dün gece yemeğe gitmeden önce sızıntı yapan bir boru keşfettik Çağıl' ın banyosunda..Uzunbey titiz ve sabırsız olduğundan şöyle bir elleyeyim deyince boru patladı :) her yer su olduğundan kapattık vanayı..İşte onu tamir için bugün usta geldi. Gerçi yine de gitmeyecektim çünkü evde değişiklikler yapmaya çalışıyorum.Kütüphane yukarı çıkacak, yetmiyor artık.. Balkonları yıkadım, Ares'i çişe çıkardım iki kere, internete girdim, odayı topladım, süpürdüm, şimdi yemek yapacağım , hüzünlü olmayan şarkılar dinlemeye çalışıyorum ve yine de kendimi alamayıp hüzne dalıyorum.. Düşünüyorum,sanırım bu aralar en çok yaptığım iş bu. Bu düşünceler bana iyi geliyor ama..
Bekliyorum, erteliyorum hüznü, sonra arada çok özlüyorum, dayanamıyorum, sonra yine sakinleşiyorum.. Güzel bir devinim bence :) Yani bana zarar vermiyor böyle olması,bir şeyleri yapmamaya çalışmak daha zarar verici aslında..
Birde yalnız olmadığını bilmek bu dünyada , arkadaşlık, dostluk, sevgi ,özlem bunları yaşamak bile bir keyif aslında..
Çağıl'ın yokluğunda şunu iyi anladım ki birde ben sevdiklerimden çok uzakta duramıyorum.İstediğim zaman yakınlarına gitmeliyim..Bunu yapamamak düşüncesi bile beni rahatsız ediyor.Benim özlem yöntemim bu işte.Yani özleme çözüm yöntemim..İstediğim zaman onlara ulaşabileceğimi bilmek beni rahatlatan..Ulaşamazsam da panik oluyorum.Hayat bana zindan oluyor. Bunu isteyerek yapmıyorum.Ben de öğreneceğim demek bazı şeyleri ama bu da zamanla olacak.Yine de özlemek güzeldir diyorum :) İçini umutla dolduruyor..
Çarşamba akşamı yürümeye gittim Çalış sahiline..Hem yürümek istedim hem de arkadaşlarla sohbet ederiz diye düşündüm.. bir daha kaçamam dedim bu aralar.. Uzunbey gece işe giderken beni de Çalış sahilinin başına bıraktı .. Ares'i de ona verdim yolda köpekler saldırmasın.. Yürüyüp otele gittim , sohbet ettik arkadaşlarla sonra da sea shell cafede oturduk. N. ve eşi (yorumlardan hatırlarsınız) benim burada kendime akraba gördüklerimden :) Bayağı oturduk beraber, sonra Uzunbey beni almaya geldi, o da biraz oturdu..
İyi ki evde oturmamışım dedim sonra kendi kendime :)

7 yorum:

HAYAT dedi ki...

bende burdan bi pay çıkartayım kendime ne güzel hep benim adımı yazmışım:P

Back to Black dedi ki...

far away benimde favorim ama yazın ağır geliyor bana

bluerush ve precieve' de mutlaka dene memnun kalırsın :)

Asortik Krep dedi ki...

Hayat, özlem benim için çok anlamlı bir kelime :))

Backtoblack, yaz-kış,gündüz gece benim kokum o :)yani benim sevdiğim.. ama diğerlerini de deneyeceğim..

Kubilay Kızıldenizli dedi ki...

İyi ki evde oturmamışsınız bugün.
Tabii benim tercih ettiğim parfümler sizink.nden farklı...
Sevgiler

pinarbk dedi ki...

Dilerim,bütün sevdiklerine kolayca ulaşabileceğin mesafelerde olursun...Çok öpüyorum ablacığım...

Mehmet Vuran dedi ki...

sonunda kavuşmak yoksa, özlemek yine de güzel midir acaba...

Asortik Krep dedi ki...

Kubilaykızıldenizli, farkettim ki evde oturmak beni daha çok yoruyor aslında :)

Pınarcım,özlediklerim arasında sizde varsınız..Bilgisayarda sık sık resimler karşıma geliyor ve resimlerden Duru'yu seviyorum.

Mehmet Vuran, özlediğin sürece umudunu yitirmiyorsun..O da beni iyi hissettiriyor.Böyle bir duygu veriyor içine ve olumlu düşünüyorsun..Birde sanki bir gün özlediklerin olucakmış gibi düşünüyorsun..En olumsuzu bile :) Özlemekten vazgeçmemeli bence..