Perşembe, Aralık 10, 2009

Ara nağme ..

Annem bu ceketin modelini görmek istedi, babamın mailine yolladım ama açılmamış,bu yüzden bir ara nağme yapıp anneme iletmek istedim.
Günlerdir yoğunum, bilgisayarın yanına bile yaklaşamadım yani yazı yazmak için.Yoksa iş yapıyoruz, maillerimiz açık, bilgisayar başında çalışıyoruz ama yazı yazacak vakit yok. Hatta müşteriye gidip gelmeler falan .. Eve gidince de yemek ve dinlenme derken bazen uyuyakalıyorum. Sonra da gece ikide uyanıp sabahlıyorum :)
Bugün Çalış Karnaval toplantımız vardı, pazar günü de çok kalabalık bir Xmas pazarı (Yılbaşı süsleri,çam ağaçları, hediyelikleri, satılan pazar)yaptık. Pazartesiden beri teyakkuz halindeyiz işte, bir kaç iş biraraya geldi.Dinlenmelerin ve sakinliğin acısını çıkardık. Neyse en azından yapılacak iş bulduk, bir ara bu kış nasıl geçecek demeye bile başlamıştık. Çok güzel hikayelerim ve gezilerim var ama sırada bekliyorlar.. Sanırım bu hafta sonuda yine hareketli geçecek.
Cumartesi akşamı Taverna müziği dinlemeye Andon'a gideceğiz Light House'a Mavi Kuşlarla.. Pazar günü Hisarönünde 2. el satışı var. Ben gitmeyeceğim çünkü başka planlarımız var.Sonra yazarım.
İzini bulamadığım arkadaşlar da bir ses versin lütfen, merak ediyorum :)
Şimdilik ara nağme bu kadar.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Ceket model ve renk olarak çok güzelmiş.Özledim.

Asortik Krep dedi ki...

Zen, kaçacağım bu gün kahve içmeye sana.. Bende özledim :)
Ceket, iki taraflı,siyah ve renkli kısım ayrı ayrı kullanılabiliyor..Patchwork ceketlerden..Hazır almıştım.

Unknown dedi ki...

çok güzelmiş çeketiniz ablacığım :)
güzel yazılarını bekliyorum...mutluluk hissettim ben bu yazında umarım hep kıpır kıpır olursun :)
çok öpüldün...

Asortik Krep dedi ki...

Burcu, teşekkür ederim :)
Yazacak çok yazım var ama nerden başlayacağım bilmiyorum .. Dün mesela çok güzel Ölüdeni,z resimleri çektim ki görmeniz lazım..