Pazartesi, Mart 08, 2010

Mavi Kuş Kargo 3 / Bilge ve Annesi

Bilge ve Annesi göndermiş, bende hem teşekkür ediyorum hem de yayımlıyorum.. 19 birbirinden şahane kolye, 4 broş.. Biraz bekletiyorum sırada daha bugün gelen Evrim ve Sevda'nın gönderdiği kargolar var. Özlem rahat durmamış 2 kocaman kutu göndermiş :) Bu yüzden yavaş ama bol sürprizli geçiyor kargo faslı.

Yani
1- Ece
2- Dersaadet
3-Bilge ve Annesi -yayımlandı..
4- Tuana(Evrim )
5-Selda
6 Özlem diye kaydediyoruz gelenleri..

Yurtiçi kargoya buradan yazdığımız numaraları söylüyorsunuz sadece, ( 226463177 )adres ve telefona gerek yok. Yurdun her yerinden indirimli,kampanyaya dahil değiliz gibi bir cümle kabul etmiyoruz. Olursa lütfen bana ulaşın.. Kargoları Fethiye şubesinden teslim aldığımızdan biraz da oradan indirime giriyor. Bu arada pazar günü kahvaltıda Yurtiçi Kargo Müdürü Rıza Bey'e teşekkür belgemizi sunduk. Daha sonra paylaşacağım, bugün ancak kargo yazısını yazabiliyorum. Akşama yemekteyim, gidene kadar son yazıyı yazmak istedim.









Modellerin hepsi nefisti, ne emek var öyle inanamadım..


Şimdi böyle kargolar geldikçe gözlerime inanamıyorum ve insanlara tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Bu kadar emek verdikleri eşyaları bizimle paylaştıkları için..


Her tarz her model için örnek de var burada..Bakmaya doyamadım. Şimdilik bekletiyorum, daha teslim etmedim.Tüm gönderilerin hepsi bende saklı :)






























Oldukça emek verilmiş ve hepsi birbirinden güzel bu kolyeler için tekrar teşekkür ediyorum..




Bilge ve Annesi, Çok Teşekkürler :))

17 yorum:

icimdeki yolculuk dedi ki...

harika gerçekten 2.kargoyu görmedim ben..bizim gülenle planlarımız var bi aksilik olmazsa inşallah..kadınlar günün kutlu olsun

Gülen Tezer dedi ki...

Söylediğinde bu kadarını tahmin etmiyordum. Bu büyük emek ve sevgi dolu kalbi için Bilge ve annesine teşekkür ediyorum..

cansudere dedi ki...

hepsi gerçekten çok güzel canım. ben şimdiden buradan almak istersem cevabın ne olurdu.....

bilge ve annesi dedi ki...

Bu güzel sözler için çok teşekkür ediyorum, keşke elimden çok daha fazlası gelse. Asıl böylesi bir paylaşımı yaşattığınız için size ve arkadaşlarınıza teşekkür etmek gerek, sonsuz teşekkürler. Örgü paketim de oluşmaya başladı, yakında tamamlarım. Kendinize iyi bakın.

Özlem dedi ki...

rahat duramadım :))) sonunda teslim almanıza sevindim.
yapılan el emekleri çok güzel mahşallah anne ve kıza....

sudeduru dedi ki...

Elinize ulaşmasına çok sevindim,keşke 10 marifette postaneme bir not bıraksaydınız bende merak etmemiş olurdum acaba gittimi diye:)İlk başta indirim falan yok diyorlar sonra üsteleyince 3 lira kadar indirim uygulanıyor...Evrim.

Asortik Krep dedi ki...

Funda, hepsi birbirinden farklı ve hoş :) Daha da bekliyor..

Gülencim, bende şekerim :)

Cansu dere , ben bilmem Gülen bilir :)) Gülen'e sorun..Bence olur.

Bilge ve annesi, tekrar elinize sağlık.

Özlemcim, sen sağol,iki koca kutu için..

Sevgili Tuana, ben on marifeti ve marifetçileri yeni yeni tanıyorum,bilemedim üzgünüm..Hatta rica edecektim bana bloğunu yazarmısın diye.Aslında ücretsiz istedik ama ancak yüzde 30 indirim alabildik, başka şansımız olmadı. Kargo şirketi kurarsam ileride ücretsiz yardım paketi taşıyacağım :)) ama ne yapıyoruz o üç lirayla üç yumak alıp bir yelek öreriz bir bebişe değil mi..? O kadar destek için de teşekkür ediyoruz, krizden dolayı o destekleri de bulamadığımız zamanlar oluyor :)
Bugün senin kargonu görüntüledim,sırada senin gönderdiğin o kullanılmamış,etiketli eşyalar var.. Tekrar teşekkürler..

sudeduru dedi ki...

Rica ederim kargo poşetine de paketin içindeki notada 10marifetteki nickimi yazdım bu kim demeyin diye,blogum yok maalesef yoksa yazardım.İnşallah bir gün ücretsiz olur yardım kampanyası kargoları,kargo paralarıyla da yavrular giyinir.Rica ederim.Sevgiler...

Adsız dedi ki...

merhaba,öncelikle etkinlikleriniz çok güzel.kutlarım.şimdi;kel alaka bir konuya gireceğim;doğru söyliyeni 9 köyden kovarlarmış derler..ben yinede yazdıklarımın arkasındayım))isterse 19 köy olsun.nedense;sizinde beni anladığınızı sanıyorum..çokk öncedende size yazmıştım,blog açsam,düzgün yazmam gerek.bu uğraşıyı göze alamadığım içinde açmadım.sizden,çekinmem için hiç bir neden yok.sizi,tanımayı,konuk etmeyi çokk isterim.sağlıkla,sevgiyle kalınız

Asortik Krep dedi ki...

Sevgili Eylül, keşke sizinde bloğunuz olsaydı bizde istediğimiz zaman size gelebilirdik anlamında yazdım. Ama eğer arzu ederseniz 15 mayıs civarında İstanbula gitmeyi düşünüyorum,görüşmek isterim..
Beni anlayabildiğinizi düşünüyorum.

Asortik Krep dedi ki...

Tuana,ilginiz için teşekkürler..İlk
kargo yazısı sizin olacak.. :)

Asortik Krep dedi ki...

Mine Flora ve Canan hanımdan yeni kargolar geldi, çok yoğun toplantılarım var, en kısa zamanda görüntüleyeceğim..
Çok teşekkürler..

ArZuCo dedi ki...

gönderilenleri görünce ben burdan almak için talip olacağım nerdeyse :)) yapanların ellerine sağlık.

MERİC TRAKYA dedi ki...

MERHABA keyifle takip ettiğim çabanıza el melekeleri iyi olmayan biri olarak satışını yaptığım ürünlerle destek olmak istedim,size de bloğumun ve ürünlerimin bulunduğu adresi verdim ancak "dükkan sizin" dememe rağmen sizden bir dönüş olmadı.Amacım işinize yarayan ürünleri sizin belirlemenizdi ancak sanırım samimiyetime inanmadınız .Ehh ne yapalım bende çorbada tuzum olsun diye bugün kafama göre bir kargo yaptım ve verilen numara ile adresinize gönderdim.Umarım işinize yarar.
Kargo numarası 20436857767. Güzellikleri paylaşmak üzere hoşçakalın....

ASLI dedi ki...

Sevgili Asortik;
Takılar çok orijinal aralarında beğendiklerim de var.Olmuyor böyle uzaktan uzağa bakmak. Nasıl yapsak da onlara ulaşsak acaba =)) Yapanların ellerine sağlık. Sunanların (sizin)da gönlüne sağlık.

Sevgilerimle....

Asortik Krep dedi ki...

Arzuco, çok güzeller değil mi..?
Arkadaşlara danıştım ve Gülen'e sordum, neden olmasın dediler :) Siz derneğin hesabına bağış yapıyorsunuz , bizde size buradan beğendiğinizi gönderebiliriz diye konuştuk bunlar sadece takılara mahsus yalnızca.

Meriç Trakya, kargonuz geldi, çok teşekkürler..Bloğunuzda açıklama yaptım, yoğun toplantılarımdan kargoları görüntülemeye bile fırsat bulamadım,üzgünüm..Böyle daha iyi oldu , çok teşekkürler..

Aslı, beğendiğiniz hangisiyse derneğin hesap numarasına bağış yapıyorsunuz bizde size gönderiyoruz..Bu sadece takılara özel bir davranış.Destekiçin teşekkürler..

MERİC TRAKYA dedi ki...

Çorba da tuzumuz olsun,karınca kaderince,ufak şeyler umarım işinize yarar.Bu arada yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar, demirköy ve iğneada bağlantılarınız içime memleket hasreti düşürüyor.Buralarla olan bağınız gönül bağımıdır,benim gibi memleket bağımı merak ettim.