Pazar, Ekim 23, 2011

Yok birbirimizden farkımız

Buraya yazıyorum ya bazen, yazdıklarım yüzünden çok fazla sorgulanıyorum.Nasıl göründüğünü bilmiyorum,özellikle öyle gözüksün diye de yazmıyorum.Sadece yazıyorum.Gün içinde yaşadıklarımı, kızdıklarımı, bazen başkalarına anlatamadıklarımı ,bazen de anlattıklarımı yazıyorum.Süper yazdığımı da iddia etmiyorum.Buradan ailemin çoğu üyesi takip ediyor,bazen yoğunluktan diyelim ki o gün cepten konuşamadık, eğer buraya tiyatrodayım diye yazdıysam neden cebim kapalı diye merak etmiyorlar mesela.Çoğu arkadaşım o saatte hangi etkinlikteyim biliyorlar, bazen bana eşlik ediyorlar burdan görüp.Bazende yoğunluğumu görüp işlerimin bitmesini bekliyorlar görüşmek için.
Alışverişlerimi  yazmıyorum bile, pahalı gördüklerimi de.Yazdıklarım ya ucuza alınmıştır ya zor bulunandır.Gezdiklerimi yazıyorum, yaptıklarımı ve yediklerimi. Yakında yemediklerimi yazacağım mesela :)
İçtiklerimi yazıyorum, arkadaşlarla beraber zaman geçirmeyi ve beraber içmeyi seviyorum. O da haftada bir bile değil.Bu ara içki de içmiyorum zaten.
Arada bir iki kere eski yazlığımı yazdım, yazmasamıydım bilmiyorum.Herkesinki kadardı işte,Asortik diye ismi olunca insan saraylarda yaşamıyor, gösterişli evi de olmuyor.Blog adımı da kendim koymadım zaten.Kızkardeşimin keyifli yaşamayı sevmeme karşı yaptığı bir göndermeydi sadece.
Tek hava atabileceğim  şey size karşı olduğum gibi gözüküp, gözüktüğüm gibi olabilmemdir.
Evet, gerçek hayatta  insanlar beni çok sever,bende onları.
Kendim için pazara çıkmam ama burslar için gidip pazarda mal satarım,eşya taşırım.
Herkesinki kadar evime bakarım, herkesten çok işte çalışırım.Aynı anda bir sürü sorumluluk taşırım, iş yönetirim.Aileme çok düşkünüm,sevdiklerimi özlerim, onlarda beni çok sever.
Çok hızlı hareket edebilirim,pratiğim, sakin görünürüm ama sinirliyim.Ekip çalışmasını severim ama yalnız da çalışabilirim.Kolay kolay şikayet etmem.
Arkadaşlarım benim için önemlidir, onlar için elimden gelen herşeyi yaparım.Yaptığım her işte başkalarını da düşünürüm.
Kolay küsmem ama bir kere küstüğüm biriyle bir daha barışmam.Pişman da olmam ama arada kırılabilirim...
Kendime güvenirim,başkalarına göre hareket etmem.Tek başıma da kalsam fikrimi değiştirmem.Bu yüzden blog yazılarım hakkında gelen eleştirileri dinlerim ama kendi bildiğim gibi de devam ederim.Çünkü onlar içimden geçenlerdir,başkaları için yazılmamıştır,tabii ki insanlar benim için önemlidir, fikirlerine saygı duyarım ama burası  başkası için yaptığım bir şey değildir.Buraya yazdıklarım beni bağlar,istediğim mesajı veririm,benim için bu platformda nasıl göründüğüm önemli değil, nasıl paylaştığım önemlidir.Ben buradan sevdiğim bir işi, sevdiğim insanlara ulaşmak için yapmaya çalışıyorum.Yazıyı yazarken düşündüğüm en son şey bu iletişimi başka düşünceler için harcamak olacaktır.Bir daha böyle bir yazım olsun istemiyorum.Böyle kötü yazılarımı bazen yazdıktan sonra silmek bile istiyorum ama silmiyorum.Çünkü onlarıda hayatımın bir parçası olarak görüyorum.
Yazdıklarınız veya söyledikleriniz söyleyen kişinin önemine göre etkiliyor beni, farklı bir görüntü veriyorsam bu beni rahatsız eder çünkü ben davranışlarıyla ve söyledikleriyle  insanları etkilemeyi seven biriyim.Benim açımdan değişen bir şey yok,yazılara devam, sadece bazen insanlar gerçekten eleştirmek için mi yoksa karşısındakini yaralamak için mi konuşuyor arada onu merak ediyorum.
*Resim : Beyaz elbiseli benim. Herkes kadar farklıyım sadece   :)

Not:
PAZAR GÜNÜ ETKİNLİKLERİ ...
Cumhuriyet Kadınları Derneği Fethiye Şubesi Tanışma Kahvaltısı
23 ekim pazar saat :10.00 Yakamoz Restaurant -Fethiye

Çalış Karnavalı ekim ayı 2. el pazarı
saat: 7.00 - 14.00 arası Çalış Plajı

7 yorum:

Bengi Özkan dedi ki...

Hayırdır Asortik hanım, sinir yapmışız...)))

Sevgiler,

Bengi

turkuaz kıyılar dedi ki...

Bir baskasının farklı renklerinden o rengin vereceği hazzı anlamaya calisabilmektir önemli olan. Karşındaki yaralamayı seviyorsa en güzeli umursamamaktir, yaralarken mutlu olan insanın ruh halı ne fenadir kimbilir...seni okumayı seviyorum Asortik,hakikaten gözüm gönlüm açılıyor, sevgiler....

Asortik Krep dedi ki...

Canım, sinirli halimi görmediğini düşünüyorum :) bu kırgın halim..
Diğer hallerimden ! sakınınız :)

Turkuaz Kıyılar, "sevgi gösterdiğim insanların" beni kırmaya çalışmasından nefret ediyorum.Diğerlerinden etkilenmiyorum zaten.

Adsız dedi ki...

eleştiri yazısını göremediğim için genel yazıyorum.
çok kızmışsınız,sizde söylüyorsunuz kırılmışsınız..bence bu sadece benim düşüncem benim doğrum yani;istemiyen okumasın deyip kısa ve yanlış yolu seçmemişsiniz(genelde bunu yapıyorlar)bloglar herkese açık,açık olduğuna göre eleştirilerede açık olması gerekir.eleştiriler karşısında bir takım tehditlere;gelip bulurum gibi))girmemek gerekir diye düşünüyorum.tabiki eleştiriler;sınırı geçmediği sürece.sizi sürekli okuyan biriyim.birden fazlada yazdım;siz,iyi bir yazansınız.bilmediklerimizi,görmediklerimizi aktarıyorsunuz.elinize,yüreğinize sağlık))sağlıkla kalınız.

Asortik Krep dedi ki...

Adsız,söylenenin aksine gelip beni burda bulabilirsiniz diyorum ama evet kırgınım ve öyle bir yorum yok,bunlar bana konuşma esnasında söylenenlerden benim anladığım kısmına cevap.

ganfi dedi ki...

'sevgi gösterdiğim insanlar' lafını okuyunca anladım ki sen değer verdiğin kişiden geldiği için bu eleştiriyi ciddiye almışsın ama o kişi seni tam tanıyamamış demekki!!asortikciğim hep böyle kal değişme tanıdığım okuduğum kadarıylada sen bu olumsuz eleştirilere kulak asmazsın asmada boşver,çizgini bozma kimse için, seni anlayanlar yeter:))) anlayamayanlar içinde bu yazın küçük bir cep sözlüğü olsun tekrar tekrar okusunlar:)))

Zehra Gürgen dedi ki...

Yazdığın gibisin, belki eksik yazmışsın başkaları için harcadığın enerjini..Ve bir o kadar neşe kaynağısın. İçinde yanan alev topu ancak görecek gözlere ışıldar. Ve seni tanıyan arkadaşların o ışığını görebiliyor.Göremeyenlere de aşk olsun..