Perşembe, Aralık 22, 2011

Menemen..

Bugün  her sabah olduğu gibi yürüdük sahilde.Uzunbeye rağmen 18 kilo vermem yüzünden kendimi tebrik ettim bir kez daha.Niye böyle yazıyorum.Çünkü pazar günü eve aldığı bitter çikolata ve trüf yüzünden disiplinimi bozduğu için bundan sonra bu eve tatlı girmeyecek ültimatomum ancak bu geceye kadar uygulandı.Tamam yemek konusunda beni zorlamıyor -ne yaparsam evde onu yiyiyoruz- ama söyleyin allah aşkına iki çikolatalı sütlü tatlı,bir tane tavuk göğsü,bir fırında ıstılınca servise hazırlanan helva gibi bir alışveriş nasıl açıklanabilir.Bunların hepsini bugünkü bir yaşgünü partisinde tadına bile bakmadığım pasta gibi reddedebilirimde ama boza ya,-bozaya bayılırım ben-dayanamam.Gerçi dayandım ve bu saat oldu uzak durdum ama bu bana yapılır mı şimdi.Google'a  yazsam Dükan diyetinde boza var mı..? :) diye bana cevap verir mi acaba merak ediyorum.
İkinci kısım sandığımdan daha zorlu geçecek galiba.Olsun yine de bugün de diyetime devam edebildim.Neyse biraz daha su içip,hareket etmem lazım bu ara.

Bir terslik olmazsa yarın (22aralık perşembe) gecesi  bir civarı burdan ayarladığımız bir otobüsle Menemen'e yola çıkacağız kadın kollarıyla. (gidiş-geliş 20 lira) Umarım hava yağışlı olmaz.Hava durumu tersine söylüyor gibi görünsede yarın kendimiz için şans diliyorum.Cuma gündüz Menemen de saat 9.30 da  resmi törenlere katılıp akşama döneceğiz.
23 ARALIK CUMA

09.30 ; MENEMEN BELEDİYESİ KUBİLAY’I ANMA, DEMOKRASİ VE
LAİKLİK YÜRÜYÜŞÜ
10.30 ; KUBİLAY’I ANMA DEVLET TÖRENİ

Not: geçen gün Çağıl'ın sosyal medya ödevi için gönderdiğim  anketi cevaplayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim :) İyi ki varsınız. Anketi 150-200 kişiye yakın kişi cevaplamış, ödevi başarılı bulunmuş.

8 yorum:

Berceste dedi ki...

18 kg... Masallah!

Uzun bey, cok kinadim simdi sizi, destek yerine boyle kostek olunur mu :(((

Asortik Krep dedi ki...

Evet rakama bende inanamıyorum.
Birde onları aldın hepsini ye bitir değil mi,günlerce dolapta bekliyor.Canı istediğinde yiyor.Her yediğinde de bana soruyor ister misin diye :)

beste dedi ki...

ahh bu erkeklerrr:) yediğini hemen ye kalanını veririrm birine de asortikciğim..incecik oluncada kendi eserleriymiş gibi neşeyle gülerler...seninde ona eşlik etmene az kaldı merak etme..bunlar bizim sınavımız:) dışarda millet pideleri yerken bu kadar etkilemiyo değilmi? benim ultra uzun beyde ewe sinıkırsları ve çok sevdiğim didoları doldurmuşş:(( bu arada başlığıda menemen tarifi sandım:) kolay gelsin..sewgiler..

Asortik Krep dedi ki...

Valla benim ilk hedefim onu gerçekten geçmek.. Bu da yaklaşık 5-6 kilo sonra da onun ilk hedefi beni korkutan :))

Yemek tarifleri menemen gezisinden sonra çalışılacak,yoğunum,ilk zaman boşluğunda.

Kayseriye sevgiler..

Tanya's dedi ki...

Uzunbey insafsızmış ama..sakın pes etme..18 kilo..dile kolay..yaşşa Asortikcim sen çok yaşşa.

cerenim.com dedi ki...

ben birkac kere denedim dukan diyetini ve cok kere de bozdum....birsey olmadi :)

hüznün tadı dedi ki...

Onsekiz kiloyu kutluyorum.Yaklaşık üç yaşında bir çocuğu bedeninizde ruhunuzda kaşımaktan kurtuldunuz.

Asortik Krep dedi ki...

Tanya, iki kere uğraşıyorum ama uğraşıyorum yani.

Cerenim, bozmak mı birşey yapmadı diyet mi ;)
Ben arada hiç kaçamak yapmıyorum, yapmamaya çalışıyorum çünkü yolum uzun.Yoksa az kilo vermek isteyenler arada kaçamak yapıp devam edebilirler.

Hüznün Tadı, teşekkür ederim bende kendimi iki kere tebrik ediyorum.Çok önceleri bu kilo işini önemseliymişim ,daha önce önemsemediğim için kendime kızıyorum ve bu kiloyu verene kadar bu kadar kilolu olduğumu farketmemiştim.