Cumartesi, Mayıs 12, 2012

Es, ne zaman istersen aynı yerdeyim ben.

Annem bugün İstanbul'a dönüyor-kısmetse-, yarın sergimiz var, sergimizde üç neslin oluşturduğu el işleri ve üç neslin fotoğrafları aynı kare içinde olacak.Annemin ve babamın buradan öğreneceği üzere benim , annemin, annesinin, babaannemin ve onun annesinin fotoğrafları da Çağıl'ın  fotoğrafıyla beraber yarın sergilenecek.Yani  beş nesil -babam hariç - fotoğraf karesinde olacağız.
Anneler günü olduğu için anneler var :)

 Çok kısa zamanda hazırlanan bir çalışma olduğu için aslında daha da kalabalık olabilecek kadro az kişiyle sınırlı kalacak.Bu yüzden bu sergiyi etkinleştirip daha sonra chp fethiye kadın kolları facebook sayfasından sanal olarak paylaşacağız.Ya da bir kere daha  uzun soluklu olacak şekilde sergileyelim diye Ümit Hanıma teklif ettim.
Annem, anneler gününde uzakta olabilirsin ama yarın gönlüm ve aklım senle olacak, İstanbuldayken hiç değilse orada olduğunu bildiğimden bir nebze de olsa buna alışmıştım.Seyahatteyken kendimi bir yandan da terkedilmiş gibi hissettim.:) Gezmene dolaşmana çok sevindim ama sen hep bizimle kal, orada olduğunu bilmek bana mutluluk veriyor.
Çıkan çalışmayı daha sonra sizinle paylaşacağım.Şimdiden tüm annelerin anneler gününü kutluyorum.
Canım annem seni çok seviyorum.
Not: Doğum günümde -10 mayıs-beni yalnız bırakmayan tüm dostlara teşekkür ederim :)
Başta Biyonik olmak üzere, geceyarısı saat 12.01 de beni arayan babam ve Çağıl ' a da :))  Ertesi gün taa Avrupalardan izimi süren Anneme, hediyeler göndermelerine yardım eden canım kızkardeşim Burcuma, gün içinde ve günler boyunca arayan,soran, facebook sayfamı coşturan, beni unutmayan herkese teşekkürler :))

6 yorum:

laleninbahcesi dedi ki...

Anneler gününüzü kutluyorum.
Sergiyi facebook da görebiliriz umarım.

Asortik Krep dedi ki...

Paylaşacağım :) Sizinde anneler gününüz kutlu olsun.

Mehmet Osman Çağlar dedi ki...

Çok güzel gönlünüzce bir güne...
Sevgilerimle...

Çınar dedi ki...

Anneler günün kutlu olsun

Sevgiler

Burcu - Mutfak Camı dedi ki...

Doğum gününde sadece hediye göndermelerine yardım etmedim, ben de hediye gönderdim, teessüf ederim:O(. Bir de uzun mektup yazdım.

Anneler gününü telefon edip kutlamıştım ama bir de buradan da kutluyorum...

Asortik Krep dedi ki...

Mehmet, teşekkürler :)

Çınarcım,seninde anneler günün kutlu olsun :)

Burcum, kendi hediyenin yanında onlarada yardımcı olduğun için teşekkür etmiştim :))Uzun mektubuna da bayıldım.Yine mektup bekliyorum senden.Anneler günün seninde kutlu olsun,özledim ben seni :))