Pazar, Ekim 20, 2013

ODTÜ Orman Baskını

Bayramda ODTÜ 'nün ormanlarını  kesip,yok edip, hiç bir şey olmamış gibi gezenlere gelsin...

Hala duymayan varsa.. ODTÜ Bayram Baskını 


6 yorum:

Nilgün Torunoğlu dedi ki...

OFFF Kİ NE OF !

gülsen VAROL dedi ki...

Bir insan senin konuştuğunu anlamıyorsa, bu, o kişinin senin seviyende olmadığını ispatlar..
Ve bu aynı zamanda o kişi veya kişilerin senin seviyene çıkabilme ihtimalinin olmadığını da ispatlar..
O zaman.. bir kereliğine mahsus olmak üzere sen bu insanın seviyesine inip, onun anlayacağı lisanla söyleyeceklerini anlatıp yeniden kendi seviyene
çık.. Bu, sana hiç bir şey kaybettirmez.. Hiç bir şey kazandırmayacağı da aşikârdır ama bu tavır insanı İNSAN olarak rahatlatır.
SEVGİLİ ASORTİK KREPİM.. Bu, benim tüm sınıflarımda özellikle Lise Son sınıf öğrencilerime ezberlettiğim bir düşüncem idi..
Yani demem o ki, ŞILLIK adı lâyık görülmüş ise bir adama, ona "beyefendi" demek o kişiyi yüceltemez ama hitap edeni küçültür..
HAKSIZ MIYIM?

Adsız dedi ki...

Ah Asortik krep hanım, bu konuda ne yazsanız haklısınız da ben farklı bir konuda yorum yazacağım. Kusuruma bakmayın lütfen.
Hep yazıyorsunuz parti faaliyetlerinizi, Çalış'taki yoğun çalışmalarınızı ya.
Meğer Fethiye belediyesi üç dönemdir Mhp' nin elindeymiş, afiş gündemi sayesinde öğrendim malum. Ben buna koptum cidden, sizin sayenizde Fethiye'yi Chp nin kalesi sayıyorduk oysa.
Hey Allah'ım nelere kadirsin, ah koca ülkede kaç tane chp belediyesi kaldı bilmem ama size iktidar zaten hayal, meğer belediye de öyleymiş. Geçmiş olsun.
Okurunuz Banu ben.

Asortik Krep dedi ki...

Colette,of ya ne of.

Gülsen Hocam,her zaman ki gibi haklısınız.

Adsız Banu hanım, biz sizin gibi neresi kazanan tarafsa orada olamayacağımız için alışık değilsiniz bizim gibi çalışan partililere,anlıyorum ben sizi..Yetmez ama evetçi AKEPELİ olduğunuzu düşündüm yazdığınız satırlardan ve oldukça tanıdık geldi uslubunuz :) Blog linki kullanılmamış olsa da.

Adsız dedi ki...

Sapına kadar Mhp liyim, ülkücüyüm.
Türk'üm,doğruyum,çalışkanım.
Ama çok uzaklardayım, Fethiye'nin bizden olduğundan haberim yoktu. Bize iktidar ışığı sizden daha kuvvetli yanıyor.
Beni bir başkasına benzettiğiniz için , yanlışlıkla birisini suçlamanıza sebep olmayayım diye tekrar yazdım.
Banu

Asortik Krep dedi ki...

O zaman böbürlenecek ne vardı bu kadar anlamadım ki.Muğla CHP'nin kalesidir,bu seçim yine CHP-Osman Gürün- alacak Büyükşehiri.Fethiye'yi bilmediğinizi yazmışsınız,burada başka bir partiye hakaret gördünüz mü ki? Hemen atlıyorsunuz bana laf yetiştirmeye.Fethiye'ye bağlı bir çok belde CHP belediyesidir.
Çok böbürlendiğiniz başkanınız çok sevdiğiniz partiden istifa etti,haberiniz yok. AKEPE'yle flört ediyor.. Haber vereyim ve o MHP oyları olmadan seçimi alamaz diye düşünüyor herkes.Yani geçmiş olsun size :) Bu arada görev aldığım festivallerin ikisi de CHP belediyesiydi.Ölüdeniz ve Üzümlü.
İki cümle okuyup şuraya yorum yapıyorsunuz ya..!