Pazar, Temmuz 22, 2007

Bugün enterasan bir gündü gerçekten..

Oyumuzu kullandık ve Ölüdenize gittik Uzunbey'le..Hayatımda ilk defa denize girerken bir kızın ayağından terlik değilde çorap çıkarıp denize girdiğini gördüm :) Üstünde sadece bikini vardı yani şezlongda bikinili ve çoraplı bir şekilde yatarken deniz kıyısına kadar çoraplarla gelip denizin kıyısında çıkardı çoraplarını..İlginç dedim ya!
Bir de bir hamiş vardı bikini üzerine uzun ve beyaz bir t'shırt giymiş..Karnı burnunda..Beyaz t'shırt yapışmış karnına denizden çıkıyordu.Garip geldi işte ..Saydam bir şekilde karnı gözüktüğünden çok dikkat çekiyordu..

5 yorum:

Sanem dedi ki...

Corap cidden enteresanmis, hani mantari falan mi var acaba da bulasmasin diye mi giydi, en mantiklisi bu olsa gerek. Tuzlu su yakar gecirir bir nebze aslinda, havuzda tamam da deniz kenarinda gerek olmayabilirdi. Ne biliyim, bu dusunce bugun bu secim sonuclarindan sonra beni iki dakika olsun oyaladi, sagol ;)

Asortik Krep dedi ki...

Beni de merak ettirdi :)

Aslı Cin dedi ki...

İlginç.

Belki de ilginç olmak için yapmıştır. Bazıları da sözde soyunmamak için denize kıyafetle girer ya, hatları bikiniden daha çok belli olur. O da ilginçtir mesela.

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Bir de elbiseyle girenler vardır ya.. o daha da ilginç!!! görüntüler oluşturur.:)) Ay Yıldızlar ne kadar hoş ve etkileyici. Ay yıldızım hep böyle göklerde dalgalansın, güzel yurdum için en güzeli olsun dilerim.:))

Asortik Krep dedi ki...

Elbiseyle ve haşema ile girenler en dikkat çekiciler bence de :)

Ay-yıldız kadar etkileyici bir görüntü düşünemiyorum ben de :)

Yeni bir parti kurulsun Atatürk ve Ayyıldız olsun amblemi..ama ikisi bir olsun.