Çarşamba, Ekim 31, 2007

Pazartesi-salı Dalaman yollarındaydım.İki önemli toplantı bitti havaalanında.Hatta salı öğleden sonra bir de FETAV da Çalış Karnavalı toplantımız vardı.Çalışta bu yaz orada oturan ya da çalışan kişilerden oluşan büyük bir komite ilk defa karnaval düzenliyor.Ben de katıldım tabii.Eksik olmam bilirsiniz böyle çalışmalardan.Yani iki güne 3 toplantı iki dil.İngilizce-Türkçe .Biraz karışık geçiyor böyle olunca.Anlayan anlamayana anlatıyor,herkes aynı derece de bilmediğinden.Akşama kadar hiç büroya girmeden eve döndüm.Gündüz bir kaçamak yapıp Şükran Teyze'ye uğradım.Hani ressam olan, hocamız, arkadaşım, idolum :)

Bu sabah geç çıktık, biraz dinlendik evde.Büroya geldim ki öğlende çekirdek kampanyası için Likya World'e gidilecekti.Sonradan anladım ki günleri karıştırmışım.Yarın basın toplantımız var,çekirdekleri teslim alacağız Likya World'den.Bakalım ne kadar toplamışlar...? Artık resimlerde paylaşırım sizlerle.Bu arada kasım sonunda bitecek kampanya.Katılmak isteyenler ya da broşür,afiş isteyenler http://www.mavikus.org/ sitesinden indirebilir A4 olarak.Çekirdekleri de Kamil Koç firmasıyla Fethiye Kamil Koç'a Mavi Kuş adına yollayabilir ücretsiz.Yani gönderilen kişi Mavi Kuş ...! olacak :))

Bu sabah Çağıl okula böcek götürmek üzere öğretmenine söz vermiş ama evde böcek bulamadık.Onun yerine örümcek yakaladım ben ama Çağıl kaçar o dedi mikroskopun altında. Ben de öğretmenin öldürür deyince götürmedi okula.Hiç bu yönü bana benzememiş çocuğumun, ben onları ilaç şişelerine doldurup okulda çocukları korkuturdum ilkokulda.Hala da severim örümcekleri, böceklerden de korkmam.Hatta bazı hayvanlardan da.

Yukarıda ki resim Göcek tarafından girdiğinizde Fethiye'nin görüntüsü..Muğla'dan falan dönerken genelde ne güzel memleket diye düşünürüm bu manzarayı görünce :)

9 yorum:

aqua / ~~denizbahcesi~~ dedi ki...

benıde gotursene L.worlde :)

Asortik Krep dedi ki...

Aqua, gel 13.20 de mavikuşun önüne götüreyim :)
bahriye üçok parkı arkasında...

berfin dedi ki...

valla asortik resimlerden görüklerime göre gerçekten güzel memleketesin tatlım. Bir de afis dışında da çalışan insanlara nasıl imreniyorum bir bilsen:)günün 12 saati kapalı bir odada çok zor geçiyor yahu:)

kedi dedi ki...

Gaddar anneeee,örtmen öldürürmüş ıyyyyk ;P
Güzel memleket oralar kardeşim,çok güzel hemde.Bi kere sen varsın orada nassı güzel olmaz!

one ben bir sey dedi ki...

Sevgili Asortik,
Gerçekten bu manzara harika. Çam denizi ve deniz bir arada yol boyu nefes aldığımı hissettim Fethiyeye gelirken
Sevgilerimle

Alphecca dedi ki...

Eeeeee,
Kaç çekirdek gelmiş arkadaşım merak ettim, hadi konuya gir artık.

sessiz balik dedi ki...

merhaba asortik
işiniz zor ,fakat onca zorluklarına karşın , pek çok da güzelliği barındırıyor
örneğin mekanlar güzel , ve çok güzel hatta
ayrıca şu iki dil konusu da güzel bence , türkçe konuşup da anlaşamadığımız onca insan varken insan bazen ikinci bir dilde bir başkası ile anlaşınca "suç bende değilmiş" diyebiliyor.

Adsız dedi ki...

Asortiğim yerinde olmayı çok isterdim İstanbul bastı beni herkes nursuz ya günaydın hayırlı işler diyorsun Doğan Cüceloğlu hayranı ve ilkeleri ile yaşadığımdan adam sanki trenmişim gibi be bakıyor. Ah ah götür beni de yanında :)

Asortik Krep dedi ki...

Berfin, güzel memleket ve madem buralara geldik,keyfini çıkaralım diyorum :)

Biyo, sağol tatlım :)
Öğretmen öldürsün tabii örümcekleri görevi o onun :)Biz çocukken kurbağa kesen öğretmen hikayeleri anlatırlardı hep:)

One ben bir şey, ben de hep araba kullanırken bile etrafı seyretmekten alıkoyamıyorum kendimi :))

Çocuk gibi, bir sonraki yazı lütfen..ama inan ki senden fazla değil gibi :))

Sessiz Balık, çok yorucu oluyor, gerçekten.

Edacım, kaç gel valla ne duruyorsun ..?
Yalnız 16-17-18 kasım olmaz :) Hatta kışın gel ki güzel hava gör :)