Pazartesi, Kasım 17, 2008

2. Hisarönü Bagaj Satışı (car boot sell)

Dün Hisarönünde yapılan bagaj satışındaydık..Bu hafta dernekten affımı istedim ve standı başka arkadaşlarım açtı. Çünkü Çağıl haftasonu Final Dershanesine gittiğinden evden sabah çıkıyor, haftanın altı günü evde olamayan ve Uzunbey'in tek çalışmadığı gün olan pazar gününü sabah 6.15 te kalkarak , koşturmaya başlamak her hafta mümkün olamaz diye izin verdim kendime :)

Üstüne üstlük Çağıl' ın dershanesi daha geç başladığı için ve her sabah okula daha erken kalktığımız için (sabah 7.00 de) haftasonu biraz daha uyuma şansımız da var.Bunu benim yüzümden kullanamadıklarını bilmek de bir etkendi aslında..

Yukarıda ki resim Çalış Karnaval grubunun bu sene karnavala katkı olsun diye yaptırdığı takvimler..Bu takvimleri 5 tl den satıp para kazanıyoruz..Sonra bu paralarla karnavalı yapıp ordan kazandıklarımızı da bağışlıyoruz..Takvimdeki resimler geçen sene karnavaldaki resim sergisinden.. Hisarönündeki bagaj satışı bizim karnaval grubuyla alakalı olmadığından orada stand alıp reklam yapmak için arkadaşlarım dün bayağı çalıştı. Bu arada ben her iki grupta çalıştığımdan zaten stand açmasamda orada olmak zorundayım :)

Çalış Karnaval Komitesi standı.. www.tr.caliscarnival.com

Hisarönü pazaryerinde dün meydanın büyüklüğünden dolayı farkedilmeyen bir kalabalık vardı.

Bu hafta standlar biraz sönüktü..Sanırım Çalış daha eski olduğundan daha güzel mallar geliyor.. Türkler de daha fazla. Hisarönünde çok fazla insan oturmadığından daha sakindi..


Mavi Kuş Standı.. Tabii burası gönüllüler standı..Yani sattıklarımızın gelirini derneğe bağışlıyoruz..
Onlarla burslu öğrencilere destek oluyoruz.
Bu hafta biz tabii biraz geç gittiğimiz için pazar çoktan kurulmuştu.

Biz fazla bir şey bulamadık.. Çok güzel ve kutusundan çıkma smirnof votka bardağı aldık bir tek.Uzunbey görmüş :) bana söyledi, birde uzun ve ince EFE rakı bardağı buldum.. Aslında ben Tekirdağ severim ama Efe ' nin yaş üzüm rakısı da güzeldir.. Evdekiler kristal, rakı bardaklarının yanına aldım.
Öğleden sonra votka bardaklarımızla balkonda keyif yaptık.. Sarmısaklı biftek, bulgur pilavı ve turşu yanında vişne liköründen kalma vişnelerle ve yeni bardaklarımızla votka içtik balkonumuzda :)


Evde ne varsa toplayıp gelmiş ya da otelden sanırım..


Bu İngiliz standında çok güzel ürünler oluyor her hafta..Arkada küçük çekmeceli bir dolap var bende onu aldım.Zımparalayıp , boyayıp mutfakta kullanacağım..



İngilizlerin evde yaptıklarından oluşan bir stand.Genelde her satışa çıkıyorlar..

Bahçe dekorasyonu ve ahşap ürünler sunan bir stand..Brigitte 'nin standı. Çok güzel ürünler var ama sanırım 7 aralıktaki chrismas pazarında daha çok satar.

Dün bagaj satışından çıkıp Kayaköy'e oradan da Gemiler'e indik yürüyüş yapmaya. Gemiler Koyunda çektiğim resimler için ayrıca bir yazı yazacağım..

5 yorum:

böğürtlengözün annesi dedi ki...

Havada çok güzelmiş sanırım, hala kısa kollu gezebiliyor insanlar.
Bu arada bir alttaki Atatürk yazısı çok güzelmiş, çok zevkle okudum.
Bide, onunda alttaki yazında tekne,koy ve yatmak fikri varya, bende katılabilirmiyim :)

Unknown dedi ki...

ankara da da olsa keşke dedirtti :)

gönül dedi ki...

Asortikcim,
bende Kayaköyde,Gemiler koyunda olmak istiyorum ve bu mümkün gözükmüyor teğet geçti ya!!!!neyse senin oraları görüp aktarman çok güzel canım,
sevgiler.

Pretty Woman (Aka likeaprayer) dedi ki...

Garaj satışlarını çok merak ediyorum umarım bir gün orda olurum da götürürsün...

:)den dedi ki...

Çok beğendim standlarınızı. Bit pazarı havası da var ayrıca. Tam bizlikmiş aslında ama kaçırdık;)