Pazartesi, Ekim 29, 2007

Pazar günü..

Dün sabahtan önce " car boot " a yani İngilizlerin bagaj satışı yaptıkları yere gittik Çalış'a.Ordan hastanede ziyarete gittik bir dostumuzu..Daha sonra pazara ve eve gidip havadan dolayı hemen yanımıza piknik malzemelerini alıp koya kaçtık.Bu koy gittiğimiz koy Kuleli değil ama yolda burası daha güzel durduğundan bu resmi seçtim :)


Kuleli koyu..Mangalı ve masayı onlar veriyorlar..(ücreti ayrı) Giriş 5 ytl. ama burada köşk denilen , serin olsun ve börtü böcek gelmesin diye yüksek ahşaptan yapılan yerlere oturalım dedik ama minderleri sardıkları için ve açmadıkları için oturamadık.Ben asortik(!) olduğumdan yere oturmuyorum ya masaya geçtik.Tek bir masaları varmış!! vermek istemediler hatta sataştıkta masaları da mı sardınız diye :P Neyse bir masa ve mangal geldi de neden sonra bizim keyfimiz geldi..
Kuleliden manzara..Karşıki dağlar Göcek yolu..

Bu yollar Fethiyelilerin Samanlık dediği koylardan oluşuyor.Ardarda büyüklü küçüklü bir sürü koy.Kuleli,büyük Samanlık,küçük Samanlık,Aksazlar en yakını..Daha var ama aklıma gelenler bunlar.Gördüğünüz manzaralar ise Fethiye Körfezi manzarası.Haritayı açıp baktığınızda ancak anlayabiliyorsunuz ne kadar kıvrımlı koylar olduğunu.

Karşı da gözüken Kızıl Ada..Hani şu balık lokantası olan.



Büyük resimdeki koy.


Fethiye Hillside yolu,arabadan çekim :)


Çalış Bagaj Satışı...








Satıştan aldığım dekorasyon kitabı, ve seramik vazo.Kitap 10 ytl, vazo 3 ytl.
Bu yumurtalıkta 3 ytl, Burcu daha doymadın mı yumurtalığa dedi ama bu çiğ yumurtalar için :)
Bu da saçımın son hali.Çikolata rengi oldu :) Ben bunları yazarken de burada deprem oldu.Yani yakınlarda en az 4.5 -5 ti diyebilirim.Muhtemelen Akdenizde.Yine olabileceğinden tetikte bekliyoruz şu an :) Burada İstanbul'dan farklı sistem var, önce öncüler geliyor.Sonra büyük deprem..
Biraz sonra son depremlerden bakacağım şiddetini.
(Denizli-Çameli 5.1 )

2 yorum:

Anne ve Bebisi dedi ki...

Ingilizlerin carboot'lari cok meshurdur, gittikleri yerlere de goturuyorlar anlasilan:))
Burada da cok cok ucuza, cok guzel seyler bulunabiliyor.
Aldiklarinizi cok begendim, gule gule kullanin.

Asortik Krep dedi ki...

Teşekkür ederim, daha neler alırdım da Uzunbey fazla durmadı :)