Pazar, Şubat 01, 2009

Davos..

Bir buna bakın bir de bunu okuyun lütfen. Birde facebookta olanlar ; bir anket var ona da bakın iki arada bir derede.. (seçim anketi..)
Not: Yeniler bilmez ama , eski müziğim yine fonda.. :)
A.R Rahman- Mumbai theme and Tune..

4 yorum:

Imge dedi ki...

Yılmaz Özdil'in bugünkü yazısına ben de bayıldım. Çok da katılıyorum.

Ama bir yandan da orada bahsi geçen mevzularda bile TC Başbakanının "dayılık" yapmasını ya da "kahvehane ağzı" kullanmasını ya da kavgada yenilen ilkokul çocuğu misali (hem de sözlerinde genel olarak haklı olmasına rağmen) "banane ben gidiyorum işte" diyip kalkıp gitmesini asla kabul etmiyorum!

Ben Davos'ta yaşanan olaydan ciddi şekilde utandım! Kendi içimizde ne düşünüleceğini az çok biliyordum. Halk kahramanımız iki tane Recep var zaten!! O yüzden havaalanında sabahın üçünde "Türkiye seninle gurur duyuyor" nidaları beni şaşırtmadı. Yabancı basın da çok taraf olarak yazmadı olayı. (ki buna şaşırdım!) Şaşırıp şaşırmadığım şeyler hiç umrumda değil artık açıkçası... Her iki durumda da emin olduğum bir şey var ki bir lider ya da devlet adamı olmak (hatta politikacı olmak bile) çok zor bir şeydir ve RTE bunlardan hiçbiri değildir. Ne olduğunu bilmiyorum, ama orada sergilediği tavır beni çok utandırdı ve ülkemizi temsil ettiği için de çok utanıyorum!

(Bu olayın kendi açısından bir seçim yatırımı olarak kullanılacağı gerçeği de beni bir o kadar üzüyor ve düşündürüyor!!)

10 yıl sonrasını düşünmek eskiden çok keyifli gelirdi. Bunlar sayesinde artık yapmamaya çalıştığım şeyler arasında ilk sırada yer alıyor!!

La Madame Chapeau dedi ki...

Ben de Bekir Coşkun'un dünkü yazısını
bugün okudum...

Akıl aynı kapıya çıkıyor.

Gözü kapalı zır-cehalet ise "kahramanlık" söylemlerine...

Liliput dedi ki...

Muhteşem...
Hem karikatür hem de Yılmaz Özdil'in yazısı.

Teşekkürler

denizanasi dedi ki...

çok akıllı bu adam... süper seçim yatırımları yaptı :)