Cumartesi, Ağustos 01, 2009

patlarsam yanarım..

Kendime çok kızdığım taraflar var. Bunun için bir gün kendimi affedermiyim bilmiyorum.

Kafam karışık, aslında kafamı karıştıracak ortada bir durum yok. Bu durumları sadece ben kafamda yaratıyorum diye hem üzülüyorum hem de yaşadığım için şaşırıyorum.

Önceden böyle değildim sonradan oldum.

Bugün ilk defa " ben gençliğimde " diye bir cümle kurdum Çağıl'a..

İnsan bir yandan bu tarz bir cümle kurup olgunlaşma çağlarını yakaladığını düşünüp bir yandan da deli gibi yaşlanmak ister mi..? Ben istiyorum..

Yarın kahvaltıdayız..

Bugün saçımı boyattım.

Yakında kafayı iyice yemeyi düşünüyorum.

Birde manyak gibi konuşma isteğim var ama bunları konuşacak insanım yok şu ara.. Yani telefon yetmiyor,böyle çatlayana kadar paylaşmak istiyorum.Hani yemek hazırlarsın konuşursun, yürürsün konuşursun, akşamüstü çay demlenirken bile konuşursun ya..Öyle konuşasım var..

Kıskancım bu aralar ki kıskanmak kim ben kim..? Kendimi tanıyamıyorum.

Düşün düşün hoştur işin :)

Patlamak üzereyim..

13 yorum:

Back to Black dedi ki...

zaman zaman gel gitler oluyor işte ben de pazar sabahı oturup Salim Dündar'ın o meşhur aynalar2 ını dinleyip ağladım.işte geldik gidiyoruz gibi bir şey artık...

yine de son günüme kadar inatla....:)

Ece dedi ki...

Kaçırdığım yazıları bir solukta okudum, bir tek bunda şaşırdım kaldım.
Buraya aktarabileceklerini bile bizimle paylaşsan, belki çatlayıp-patlama noktasına gelmezsin.Bana iyi geliyordu.Sen de dene.Hadi..

Sevgiler.

Asortik Krep dedi ki...

Back to black, bu çarşamba saat ikide pazarda 39 numaralı standda buluşalım mı..? Mavi kuş standını açacağız 2. el pazarında.Hem tanışmış oluruz :) Ben de geçen gün o şarkıyı dinledim beni de hüzne sürükledi..Birde ben bu şarkıları çocukken sevmezdim.Şimdi çok güzel geliyor ..

Ece, benim kadar sık ve uzun yazan kaç kişi vardır ki zaten.. İçimdekilerin hepsini dökemiyorum.Birazı çok çok özel birazını da beceremiyorum demek ki :) Biraz daha uğraşıp yazmaya çalışacağım :) Sağol :)

Back to Black dedi ki...

ben de ordayım 23 nolu standta mutlaka gelicem :) görüşmek üzere

Sibelbek dedi ki...

hepimizin oluyor galiba, bazen sürekli konuşmak, bazen hep susmak. bazen içindeki coşkuyu haykırmak, bazen de kimse sana ilişsin istememek... en kısa zamanda, bol bol konuşabileceğin birinin yakınlarına gelmesi dileğiyle :)

zenguzellik dedi ki...

Ben iyi bir dinleyiciğimdir.Her zaman sana vakit ayırabilirim.Seni seviyorum.

Özlem dedi ki...

canım benim;

denizanasi dedi ki...

sanırım çoğu insan bu durumda.. ben de dahil.. ben böyle zamanlarda nete girip alakasız yerler okuyorum. ya da hiç okumadığım ilginç bloglar keşfediyorum. ve gariptir ki sakinleşiyorum. ilgim ve sinirim sağılıyor..

Begonvilli Ev dedi ki...

Prefabrik evler, Adopen tarafından Antalya'da üretiliyor. Tam üç kere gidip inceledim. Tek katlı ve dublex olanları var. Prefabrik ama ytong ya da tahta değil, betonarme. Çelik gövde üzerine kuruluyor. Modüler sistem. Yani ilaveler yapılabilir. Birinci sınıf malzeme kullanılmış. Yani parkesi, doğraması,panjuru, banyosu, mutfağı, dolapları kaliteli ve şık.ayrıca ankastre beyaz eşyalı. Subasmanı ve nakliyesisize ait olmak üzere tek katlılar 60.000, dublexler 100.000lira civarında. Ben kapalı garaj ve havuz da istedim. Bizimkisi 150 yi bulacak gibi..

Anne İş'te dedi ki...

Sevgili Asortik;umarım en kısa zamanda hafiflersin

Asortik Krep dedi ki...

Backtoblack,yarın görüşürüz o zaman..

Tibetinannesi, benim istediğim Annem ya da Burcu..İkisinden biri yakın olsa yeter.Arkadaşlarım çok ve her konuyu konuşabiliyorum zaten.

Zen Güzellik,biliyorum ve çok memnunum bu konumdan :) Teşekkür ederim arkadaşlığına..

Özlem, bir gün kaçıcam Trakya'ya :)

Denizanası, çok iyi fikir ,sağol :)

Begonvilli ev, düşünebilirim bir ara,internet adresi varsa bir bakayım..

Anneİşte, yazıdan sonra öyle mailler geldi ki rahatladım gitti.. Sanırım ben zaten o insanları yanımda hissetmek istemişim,özlemişim :)) Buna yordum..

paçoznuri ve saz ekibi dedi ki...

bana da böyle oluyor işte! ciddi ciddi geliyolar hem de! ne zaman dersen 'ara sıra, bazı bazı, genellikle sık sık...'

yalnızlar kraliçesi dedi ki...

kıyamam sana asortigim.. kaç git birkaç günlüğüne sevdiklerinin yanına. inan çok iyi gelecektir.