Salı, Mayıs 12, 2009

Zen Günü ..


Bu sabah Zen'de randevum vardı.. Randevuya gitmeden Fevzi bizi (Uzunbey'le ikimizi )Boğaziçine kahvaltıya götürdü.. En azından bu sabah yoğun iş temposuna dalmadan güzel bir mekanda kahvaltı ettik.. Daha sonra ben Zen' de ki yüz bakımı randevuma gittim.Yürüyerekte işe döndüm..

Yukarıda ki kahve aslında dün içmem gereken ama dün akşamüstü bana hediye edilen zamanda refleksoloji masajı uygulandığı için zamanın nasıl geçtiği anlamadığım Zen 'de ki kahvem.. Yaşgünü hediyesi olarak bir şey konuşacağım diye çağrıldığımdan randevusuz gittim ve çok güzel zaman geçirdim..Buradan tekrar teşekkür ediyorum Selma Hanıma :)

Bu sabah kahvenin yanında falda baktık ve çok güzel şeyler çıktı :)

Zen Güzellik Merkezi
Bu dünkü başlangıç fotoğrafı ..

Cumartesi günü Berna ile buluşup Çalışta Tıkıntı cafe de düzenleyeceğimiz kahvaltının ayrıntılarını konuştuk.. Ayın 24 ünde orada kahvaltımız var.
Pazar günü Berna çok hoş bir kolye, Hilkat Hanımda yeşil bir bahçe feneri hediye etti bana ..Cumartesi Ekin Abla da yine değişik bir tasarım kolye hediye getirdi, Gülderen'in hediyesi olan yazlık şalın resmini daha sonra yayınlayacağım..
Yalçın Gökçebağ Resim Sergisi.. (Ben çok seviyorum bu ressamı, gidemiyorum en azından gidebilecek olanlar gitsin :)
12 mayıs - 5 haziran Armoni Sanat Galerisi Yıldız Mah. Tagore Cad. (4. cadde) 724 Sok. 2 / 1
Çankaya -Ankara 312 440 43 76 - 312 440 43 24

Bugün cep telefonlarımın her ikisini de evde unutmuşum :( Öğlende ancak büroya geldiğimden eve gidip almakta zor geldi,nasılsa bana ulaşamayanlar bürodan arar diye düşündüm.. Çağıl'da dershaneye gidecek, bu yüzden erken çıkmama da gerek olmadığından telefonsuzum.
Bugün aslında yazmak istediğim bir sürü davranış ve olay var ama şöyle üstten anlatırsam, geçen cumartesi Berna ile Çalıştayız ya bir müşterim aradı, bana bir şeyin olup olmadığını soruyor işle ilgili, bende 2 gündür büroya gitmediğimi bu yüzden bilmediğimi söylüyorum.. Bana ne güzel siz geziyorsunuz gibi bir yaklaşımda bulundu..
Hayatta en sinir olduğum şeylerden biri, nasıl göründüğünü biliyorum arkadaşlar ama ben hem çalışıp hem geziyorum.Nasıl beceriyorsun diyenlere de bazen yeri gelirse iki kişilik çalışıyorum diyebilirim.. İnsanın zaten kendi işinde çalışmadan tutunması çok zor ama bizim işimiz sizin tahmin ettiğiniz olaylardan farklı, bir kere süper yoğun çalışıyoruz,ikincisi sizin tatil yaptığınız yerlerde biz çalışıyoruz.. Bu beni arayan mağaza müdürü de ben Çalıştayım dediğimde geziyorsunuz ne güzel gibi bir cümle sarfetti..İyi de ben geziyorum ama çalışarak..Hem de günde en az 3 kere büroya girip çıkarak, insanlarla konuşarak ve hem çalışıp hem de Akdenizde yaşamanın keyfini çıkarmaya çalışıyorum ama yoğun çalışıyorum.. Niye bu kadar sinirlendiysem işte..Neyse ben bir Göcek'e gidip geleyim..İş canım tamamen iş..Mesela gidene kadar iki ayrı tatil köyüne uğrayıp konuşacağım :)

4 yorum:

Delfina ; dedi ki...

Asortikcim,geçmiş doğum günün kutlu olsun,Babor'da muhteşem bir gün geçirmişsin ne güzel...

Sonsuz mutlulukların hep seninde olmasını diliyorum...

Sevgiler,

Malla dedi ki...

Yeni yaşını ve anneler gününü kutlarım. Sağlıklı ve mutlu yıllar dilerim.Sevgilerimle...

Pilli Petro dedi ki...

nasıl yorgunum her yanım dökülüyo yazıyı okuyup resimleri de görünce masaj yaptırasım geldi nedense :)

etrafa bakındım kimseler yok dedim kızım yat uyu sabaha unutursun :)

Asortik Krep dedi ki...

Delfina, teşekkür ederim güzel dileklerin için,çok sağol :)

Malla, çok teşekkürler :) Çok tatlısınız..

Bekriya, ben de senelerce burada kafama uygun yer bulamadım..Şimdi mutluyum :)